Ελλάδα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»
Γιώργος Καπουτζίδης: Μήνυμα σε όλα τα νεαρά παιδιά και εφήβους να μην διστάζουν για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό έστειλε ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης χρησιμοποίησε την εμπειρία του για να ξεκαθαρίσει ότι η ομοφυλοφιλία του δεν τον εμπόδισε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Ίσως δεν μπορούσε να βρει καλύτερη μέρα ο Γιώργος Καπουτζίδης για να στείλει ένα μήνυμα δύναμης σε όλα τα παιδιά και τους εφήβους με ομοφυλόφιλο σεξουαλικό προσανατολισμό. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και έστειλε μήνυμα ενάντια στον σεξισμό και στην ομοφοβία προβάλλοντας το δικό του παράδειγμα, και τα όσα έχει καταφέρει, χωρίς ο σεξουαλικός του προσανατολισμός να σταθεί εμπόδιο. Το μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη έρχεται την μέρα που ένα άκρως σεξιστικό μήνυμα, ένα μήνυμα υπέρ του βιασμού, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Φυσικά αναφερόμαστε στα όσα είπε παίκτης του Big Brother και τη συζήτηση που ακολούθησε στο κατά πόσο μπορούν να λέγονται αντίστοιχα σχόλια στον δημόσιο λόγο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπόν μίλησε με θάρρος για όσα μπορεί να ακούνε οι ομοφυλόφιλοι από την τηλεόραση και όχι μόνο, και ήταν κατηγορηματικός. Όλα αυτά δεν πρέπει να επηρεάζουν και να κάνουν τους ομοφυλόφιλους να σκέφτονται ότι είναι αφύσικοι ή ό, τι άλλο. «Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ…

Μπορεί να ήμουν πιο κλειστός αλλά δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι

Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια του και δεν έχει διστάσει να διαφωνήσει έντονα ακόμα και δημόσια όταν διαπιστώνει ότι κάποιος χρησιμοποιεί ρατσιστικό και σεξιστικό λόγο προσβάλλοντας προς πάσα κατεύθυνση. Ο ίδιος έχει γράψει και τη σειρά Εθνική Ελλάδος, που άνοιγε όλα τα ζητήματα ρατσισμού, ομοφοβίας, σεξισμού και συνολικά διακρίσεων. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, και αυτό που εκλαμβάνουμε είναι ότι το κάνει για να δώσει θάρρος σε αυτούς που το χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις διακρίσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments