Video

Ελίφ επεισόδιο 668: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 09/09 – Η Μελέκ και ο Γιουσούφ ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν

Ελίφ επεισόδιο 668: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 09/09 – Η Μελέκ και ο Γιουσούφ ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν
Ελίφ επεισόδιο 668: Η Αρζού μπαίνει κρυφά στο μαγαζί του Γιουσούφ και βρίσκει ένα γράμμα. Καταλαβαίνει πως ο Γιουσούφ κατάγεται από πλούσια οικογένεια.

Στο σημερινό (9 Σεπτεμβρίου) επεισόδιο της σειράς, η Αϊλα παραπονιέται πως έχει πονοκέφαλο και ο Μουράτ προσπαθεί να τη βοηθήσει άλλα του μιλάει απότομα. Η Τουλάι δικαιολογεί τη συμπεριφορά της λόγω της εγκυμοσύνης της άλλα ο Μουράτ πιστεύει πως κάτι άλλο συμβαίνει. Η Αϊλα μένει μονή της και βάζει στο δάχτυλο της το δαχτυλίδι, που της χάρισε ο Κααν.

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ ανακοινώνουν στη Σιταρέ πως θα παντρευτούν σε τρεις μέρες. Η Σιταρέ χαίρεται και η Μελέκ της λέει πως το βράδυ θα το ανακοινώσει και στην Ελίφ. Η Λεϊλα λέει στον Γιαχιά πως ο Γιουσούφ και η Μελέκ παντρεύονται και εκείνος της απαντάει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η Μελέκ μιλάει με τον Σελίμ στο τηλέφωνο και της λέει πως πάει καλύτερα. Τα νέα του χαροποιούν τη Μελέκ αλλά και τη Σιταρέ.

Η Μελέκ καλεί και τον Γιουσούφ για να τον ενημερώσει και εκείνος χαίρεται και της λέει πως έρχεται σπίτι.

Στο δρόμο τον ακολουθεί ο Γιαχιά αλλά ο Γιουσούφ αντιλαμβάνεται την παρουσία του. Η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως θα παντρευτεί τον Γιουσούφ και η μικρή ενθουσιάζεται. Ο Γιαχιά φοράει μια μάσκα και επιτίθεται με μαχαίρι στον Γιουσούφ. Εκείνος υπερασπίζεται τον εαυτό του και αναγκάζει τον Γιαχιά να τραπεί σε φυγή. Όταν ο Γιουσούφ επιστρέφει σπίτι, η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι έχει συμβεί άλλα ο Γιουσούφ την καθησυχάζει.

Η Μελέκ του λέει πως η Ελίφ χάρηκε που θα παντρευτούν. Ο Γιουσούφ μιλάει με την Ελίφ και την Ιντζί. Η Ιντζ’ι τον ρωτάει αν θα την αφήσουν μονή, τώρα που παντρεύεται τη Μελέκ. Ο Γιουσούφ της εξηγεί πως δεν θα αλλάξει τίποτα και πως αυτός τη θεωρεί κόρη του, όπως και την Ελίφ. Η Αρζού συναντάει τον άντρα που της έχει ετοιμάσει την πλάστη ταυτότητα. Του λέει πως έχει τα χρήματα στην τσάντα της και όταν παίρνει την ταυτότητα στα χεριά της του επιτίθεται με σπρέι πιπεριού και εξαφανίζεται.

Το νέο της όνομα είναι Σουλέ Γιαβούζ.

Ο Κααν στέλνει άλλο ένα μήνυμα στην Αϊλα και της λέει πως θέλει να τη δει για τελευταία φορά. Ο Μουσταφά επισκέπτεται τον Γιουσούφ στο μαγαζί του και εκείνος τον θεωρεί υπεύθυνο για την επίθεση, που δέχθηκε το προηγούμενο βράδυ. Ο Μουσταφά του εξηγεί πως εκείνος θέλει να τον προστατέψει. Του εξηγεί πως εκείνος και η οικογένεια του βρίσκονται σε κίνδυνο και πρέπει να πάει κοντά στη θεία του το συντομότερο δυνατό.

Η Αρζού κρυφακούει και αναρωτιέται ποιος είναι ο Γιουσούφ και ποια είναι αυτή η πλούσια θεία; Ο Γιουσούφ ανησυχεί για την ασφάλεια της Μελέκ και των παιδιών και αποφασίζει να πάνε σε μια άλλη πόλη να μείνουν μετά τον γάμο τους. Η Αϊλα συναντάει τον Κααν και εκείνος της ζητάει να φύγουν μαζί και να τα αφήσουν όλα πίσω τους, κάνοντας μια νέα αρχή. Η Αϊλα φοράει το δαχτυλίδι του και έτσι δέχεται την πρόταση του.

Η Μελέκ ακούει τον Γιουσούφ να μιλάει με έναν μεσίτη και δεν καταλαβαίνει γιατί βιάζεται τόσο πολύ να φύγουν. Τον ακούει να λέει πως πρέπει να φύγουν πριν τους βρουν και αναρωτιέται τι συμβαίνει και τι κρύβει ο Γιουσούφ. Το βράδυ, η Αρζού μπαίνει κρυφά στο μαγαζί του Γιουσούφ και βρίσκει το γράμμα της Ματσιντέ. Καταλαβαίνει πως ο Γιουσούφ κατάγεται από πλούσια οικογένεια.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments