Αθλητισμός

Καρυπίδης Κούγιας: Γιατί ο πρόεδρος του Άρη ρώτησε τη γνώμη του νομικού και προέδρου της ΑΕΛ

Καρυπίδης Κούγιας: Γιατί ο πρόεδρος του Άρη ρώτησε τη γνώμη του νομικού και προέδρου της ΑΕΛ
Καρυπίδης Κούγιας: Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος του Άρη ρώτησε τη γνώμη του νομικού και προέδρου της Λάρισας για θέμα που απασχολεί την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης απευθύνθηκε και στον Αλέξη Κούγια για θέμα που απασχολεί τη διοίκηση του Άρη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport, «ο Αλέξης Κούγιας ήταν από τους νομικούς στους οποίους απευθύνθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης, προκειμένου να λύσει το (νέο) πρόβλημα με την ΕΠΟ, όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή Κοντοβά. Οι σχέσεις των δύο παραγόντων είναι σε καλό… φεγγάρι, όπως φάνηκε και από τη διεξαγωγή του φιλικού μεταξύ Άρη και ΑΕΛ».

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες σε φιλικό προετοιμασίας στις 30 Αυγούστου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με γκολ του Ντανιέλ Μαντσίνι στο 82′, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λάρισας.

Ο Άρης ετοιμάζεται για το αυριανό εναρκτήριο παιχνίδι της Super League, στις 18:15 με αντίπαλο τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», φυσικά χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα της. Ο Μίκαελ Ένιγκ θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζαχαρί Μπουσέ, που ανακοινώθηκε χθες 9 Σεπτεμβρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της πρεμιέρας και ο προπονητής τους ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Η αποστολή της ομάδας του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Αντέμ, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκέργκης.

Δηλώσεις για την παρουσία του στον Άρη έκανε ο Αυστραλός άσος Τζέιμς Τζέγκο. Ανάμεσα σε άλλα, ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» είπε στο κανάλι της Nova: «Είναι πολύ καλές οι εντυπώσεις μου, είχα κάνει την έρευνα πριν έρθω στην ομάδα, ωστόσο είδα ότι οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, το γήπεδο είναι καλό, μπόρεσα να προσαρμοστώ γρήγορα με την ομάδα και μου αρέσει πολύ εδώ. Νομίζω ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, ήταν μία σύντομη προετοιμασία, ωστόσο μπορούμε να βγάλουμε καλά συμπεράσματα, είμαστε ικανοποιημένοι με το πως κύλησε η προετοιμασία, κάναμε κάποια καλά παιχνίδια, ειδικά αν δούμε το παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε. Είναι μια διαδικασία που πάντα μαθαίνεις, δεν θα πηγαίνει πάντα προς τα πάνω , έχει κάποιες διακυμάνσεις, κρατάμε τα καλύτερα από την προετοιμασία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments