Τεχνολογία

Apple event: Ανακοίνωσε πότε θα γίνει

Apple event: Ανακοίνωσε πότε θα γίνει
Apple event: Η γνωστή εταιρεία προέβη στις σχετικές ανακοινώσεις αλλά φαίνεται πως δεν θα περιλαμβάνει νέα iPhones.

Η αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο στην  Καλιφόρνια Apple, ανακοίνωσε πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο event της.

Έτσι, το αναμενόμενο Apple event για τον τρέχοντα μήνα, δηλαδή τον Σεπτέμβριο, είναι πλέον γεγονός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση της Apple (Apple Event 2020), κατά τη διάρκεια της οποίας η διοίκηση της εταιρείας αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα μοντέλα iPhones.

Η Apple πραγματοποιεί events για την αποκάλυψη του επόμενου iPhone κάθε Σεπτέμβριο από το 2012. Ωστόσο αυτή τη χρονιά τα νέα iPhones θα έρθουν μερικές εβδομάδες μετά το συνηθισμένο. Το είχε δηλώσει εξάλλου και ο CFO της Apple, Luca Maestri. Την περίπτωση αυτή ενισχύει και ο Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες αυτή η παρουσίαση θα περιλαμβάνει iPad και Apple Watch, με τα iPhones να αποκαλύπτονται τον Οκτώβριο.

Δείτε live όταν ξεκινήσει το event στην προκαθορισμένη ημερομηνία:

Έτσι, η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία του επόμενου event της, μετά από μήνες εικασιών και ανησυχιών περί καθυστέρησης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Από ότι φαίνεται όμως, δεν θα είναι το event που περίμεναν όλοι. Ανέβασε στη YouTube σελίδα της ένα προγραμματισμένο video για τις 15 Σεπτεμβρίου, με τον τίτλο «ο χρόνος περνάει γρήγορα», υποδεικνύοντας πως θα έχουμε να κάνουμε με smartwatch.

Και μπορεί να μην είδαμε νέα προϊόντα μα η Apple ανακοίνωσε επίσημα πως θα διοργανώσει ένα νέο ψηφιακό event, το οποίο θα διεξαχθεί στο Apple Park την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 20:00. Στο εν λόγω event η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα γενιά Apple Watch Series 6, ένα νέο iPad της σειράς Air με νέο σχεδιασμό, ενώ φήμες λένε ότι μπορεί να δούμε και τα AirPods Studio.

H Apple Inc., γνωστή και απλώς ως Apple, είναι μια αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο στην Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments