Αθλητισμός

Ρωσίδα μπασκετμπολίστρια πόζαρε α λα Σάρον Στόουν και «έριξε» το Instagram [vid]

Ρωσίδα μπασκετμπολίστρια πόζαρε α λα Σάρον Στόουν και «έριξε» το Instagram [vid]
Ρωσίδα μπασκετμπολίστρια: Με ένα τολμηρό βίντεο προσπάθησε η αθλήτρια να ταράξει τους ακόλουθούς της και τα κατάφερε. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι τους θύμισε και Σάρον Στόουν, από την γνωστή σκηνή στο «Βασικό Ένστικτο».

Η Ρωσίδα μπασκετμπολίστρια Αναστασία Μπαντίνα αποφάσισε να γίνει viral και τα κατάφερε. Με ένα βίντεο στο οποίο εναλλάσσεται η σέξι πλευρά της με την αθλητική, έγινε viral στα social media. Η έμπνευση προήλθε σαφώς από την αξέχαστη σκηνή της Σάρον Στόουν στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», αλλά η αναπαράσταση είναι διαφορετική με δικά της στοιχεία, όπως η μπάλα του μπάσκετ.

Αμέσως επικράτησε πανικός με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή, ενώ μεταξύ άλλων την χαρακτήρισαν ως «την Ρωσίδα Σάρον Στόουν».

Το Βασικό Ένστικτο και η επίμαχη σκηνή με το σταυροπόδι

Το Βασικό Ένστικτο (πρωτότυπος τίτλος: Basic Instinct) είναι μία αμερικανική-βρετανική-γαλλική, ερωτική ταινία θρίλερ του 1992, σε σκηνοθεσία Πολ Βερχόβεν. Το σενάριο γράφτηκε από τον Τζο Έστερχαζ. Πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Ντάγκλας και η Σάρον Στόουν. Η απλώς γνωστή μέχρι τότε Στόουν πήρε τον ρόλο μετά από οντισιόν και αφού προηγουμένως τον είχαν αρνηθεί -λόγω κυρίως των πολύ τολμηρών σκηνών- πρωτοκλασάτα γυναικεία ονόματα της εποχής, όπως η Κιμ Μπάσιντζερ, η Μέλανι Γκρίφιθ, η Τζίνα Ντέιβις, η Μεγκ Ράιαν, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Μισέλ Φάιφερ κ.ά. Η πειστική ερμηνεία της Σάρον Στόουν σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπορική απήχηση της ταινίας διεθνώς ανέδειξαν την ηθοποιό σε σύμβολο του σεξ και σε όνομα πρώτης γραμμής στον κινηματογράφο

Σε μία συνέντευξη της Στόουν, το 2006, σχολιάζοντας την περίφημη σκηνή, όπου ανοίγει τα πόδια της  η ίδια δήλωσε πως δε γνώριζε τι θα φανεί στην οθόνη. Βλέποντας μάλιστα την επίμαχη σκηνή στη δοκιμαστική προβολή της ταινίας ένιωσε τόσο αμήχανα που χαστούκισε τον σκηνοθέτη. Όντας σοκαρισμένη και θεωρώντας πως η συγκεκριμένη σκηνή θα της κατέστρεφε την καριέρα, ενημέρωσε τον δικηγόρο της, για να κινηθούν νομικά. Κατόπιν όμως σκεπτόμενη ψύχραιμα, κατέληξε στο συμπέρασμα πως αν ήταν αυτή η σκηνοθέτης, θα ήθελε η ταινία να μείνει έτσι, όπως και έγινε τελικά. Η επίμαχη σκηνή δεν ήταν στο σενάριο του Τζο Έστερχαζ και προστέθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του σκηνοθέτη της ταινίας Πωλ Βερχόβεν, ο οποίος εμπνεύστηκε την ιδέα από πραγματικό περιστατικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments