Αθλητισμός

Απογοήτευση στην ΑΕΚ για το χαμένο κύπελλο

Απογοήτευση στην ΑΕΚ για το χαμένο κύπελλο
Στροφή σε Παναιτωλικό και Σεντ Γκάλεν.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019-2020 πέρασε από… σαράντα κύματα για να φτάσει τελικά να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Ναι μεν έπαιξε ρόλο και η πανδημία του κορωνοϊού, πλην όμως και οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου βοήθησαν έτσι ώστε το ΑΕΚ – Ολυμπιακός να γίνει τελικά αφού ήδη είχε ξεκινήσει η σεζόν 2020-2021 με τα πρώτα ματς της Super League να έχουν διεξαχθεί από την Παρασκευή.  Σε κάθε περίπτωση, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας έγινε το βράδυ του Σαββάτου, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 1-0 χάρη στο γκολ του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και να κατακτά το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2015, επιστρέφοντας έτσι και στα νταμπλ.

Απογοήτευση, προβληματισμός και περισυλλογή είναι τα τρία στοιχεία που βρίσκουν την ΑΕΚ μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε με σκορ 1-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι κιτρινόμαυροι είναι απογοητευμένοι μιας και έχασαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατακτήσουν ένα κύπελλο, το οποίο θα έδινε “ώθηση” εν όψει του νέου πρωταθλήματος, ενώ θα χαροποιούσε και τους φιλάθλους της ομάδας.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικη αφού οι κιτρινόμαυροι αντιλαμβάνονται πως δεν στάθηκαν στο ύψος της περίστασης. Απονομή μεταλλίων δεν έγινε και η ομάδα πήρε τα μετάλλιά της στο… πόδι, ενώ η αποστολή δεν διανυκτέρευσε στο Βόλο, αλλά πήρε το δρόμο της επιστροφής λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα και επέστεψε στη βάση της τα ξημερώματα.

Από Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για δύο σημαντικά εκτός έδρας ματς. Το Σάββατο (20:30) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στη δική της πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, ενώ την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου υπάρχει το κρίσιμο νοκ άουτ παιχνίδι με τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει αυξημένες επιλογές για αυτά τα παιχνίδια, αφού σε αντίθεση με τον τελικό Κυπέλλου μπορεί να υπολογίζει στα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments