Αθλητισμός

Εμβιλά Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Γάλλος μέσος από τους «ερυθρόλευκους»

Εμβιλά Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Γάλλος μέσος από τους «ερυθρόλευκους»
Εμβιλά Ολυμπιακός: Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού για τους «ερυθρόλευκους» είναι γεγονός, καθώς απέκτησαν τον έμπειρο Γάλλο μέσο.

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Γιαν Εμβιλά. Ο έμπειρος Γάλλος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και θα είναι στην ομάδα του Πειραιά μέχρι το 2023. Να σημειώσουμε ότι ο Εμβιλά ήρθε στην Ελλάδα από την Παρασκευή, πέρασε με επιτυχία τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και έτσι οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 30χρονος μέσος αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της σεζόν που μας πέρασε στη Σεντ Ετιέν. Τη σεζόν 2019-20 μέτρησε 23 συμμετοχές στη Ligue 1. Ο Εμβιλά είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ έχει παίξει ακόμα με τις φανέλες των Ρεν, Ρουμπίν Καζάν, Ίντερ και Σάντερλαντ.

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο Εμβιλά παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της ΑΕΚ με 1-0 και συνεχάρη τους νέους του συμπαίκτες με μια ανάρτηση στο Instagram. Έγραψε «Συγχαρητήρια, Ολυμπιακέ» και πόσταρε την πανηγυρική φωτό με το τρόπαιο στα χέρια των παικτών της ομάδας στο κέντρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Δείτε την ανάρτηση του Εμβιλά για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει ότι το συμβόλαιο με τον παίκτη θα είναι τριετές, ενώ θυμίζει την καριέρα του Εμβιλά. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον Γάλλο μέσο: «Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ο 30χρονος μέσος (29/6/1990) είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ έχει αγωνιστεί στο γαλλικό, το ρωσικό, το ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεν (2009-2013), της Ρούμπιν Καζάν (2013-2014, 2016-2018), της Ίντερ (2014-2015), της Σάντερλαντ (2015-2016) και της Σεντ Ετιέν (2018-2020)».

Τι γίνεται με τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς

Τον κεντρικό αμυντικό Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς τον είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2019. Στη συνέχεια, ο Σέρβος παίκτης πραγματοποίησε δύο συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-20 και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ΑΕΛ. Με τη Λάρισα ο 20χρονος στόπερ είχε 8 συμμετοχές στη Super League, αλλά ο δανεισμός του διεκόπη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρτιζάν για να τον παραχωρήσει ως δανεικό, στην ομάδα δηλαδή από όπου τον απέκτησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments