Αθλητισμός

Ρέις Ολυμπιακός: Ποιος είναι η εναλλακτική λύση αν δεν κλείσει ο Βραζιλιάνος

Ρέις Ολυμπιακός: Ποιος είναι η εναλλακτική λύση αν δεν κλείσει ο Βραζιλιάνος
Ρέις Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου, αλλά αν η υπόθεσή του δεν προχωρήσει, υπάρχει εναλλακτικός στόχος.

Η μεταγραφή του Ματέους Ρέις, σύμφωνα με όλα τα τελευταία στοιχεία, φαίνεται ότι είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του, τη Ρίο Άβε, ενώ ο παίκτης φαίνεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό. Ουσιαστικά, αυτό που απομένει είναι η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Όπως μετέφερε χθες στον «αέρα» στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτηση του παίκτη, με την πρόταση να ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ στην πορτογαλική ομάδα. Όμως, ο Ματέους Ρέις δεν είναι ο μοναδικός που «παίζει» για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αν σήμερα δεν επέλθει συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα στραφεί στον εναλλακτικό του στόχο. Ποιος είναι αυτός; Πρόκειται για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (18 φορές διεθνής με την εθνική Μολδαβίας), του οποίου τα δικαιώματα έχουν από 50% η Πάσος Φερέιρα και η Πόρτο. Ο Μολδαβός είναι 22 ετών και οι «ερυθρόλευκοι» θα εξετάσουν τη δική του περίπτωση αν «καταρρεύσουν» οι διαπραγματεύσεις με τη Ρίο Άβε.

O Ρέαμπτσιουκ με τη φανέλα της Πάσος Φερέιρα

View this post on Instagram

⚽️❤️

A post shared by Oleg (@oleg.ri) on

Τι γίνεται με τους μεσοεπιθετικούς

Ο Ολυμπιακός πάει για διπλή ενίσχυση με Σοφιάν Μπουφάλ και Γκάρι Ροντρίγκες. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ομάδα του Πειραιά θα παλέψει και τις δύο περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο sport-fm.gr γράφει ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «κυνηγά» τον Μπουφάλ, όπως έγινε γνωστό από τη Γαλλία με αφορμή τη μεταγραφή του Γιάν Εμβιλά στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαροκινός εξτρέμ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γάλλο χαφ που ανακοινώθηκε χθες στον Ολυμπιακό, ενώ πριν αγωνιζόταν στη Σεντ Ετιέν. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Σαουθάμπτον επιθυμεί να παραχωρήσει τον 26χρονο άσο, τον οποίο είχε αποκτήσει πριν από τέσσερα χρόνια με πολλά χρήματα. Συγκεκριμένα είχε δώσει για να πάρει τον παίκτη 19 εκατομμύρια ευρώ από τη Λιλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι σκοπεύουν να δώσουν περίπου 2,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Άγγλοι ζητούν περίπου 4 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν και άλλες ομάδες στις οποίες αρέσει ο Μπουφάλ. Τον παίκτη διεκδικούν και η Τραμπζονσπόρ και η Μπέτις, αλλά οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν μπει πιο «ζεστά» στη μάχη για την απόκτησή του.

Σε σχέση με την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την περίπτωσή του και παράλληλα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Αφρικανού εξτρέμ, την Φενέρμπαχτσε που τον έχει αποκτήσει ως δανεικό και την Αλ Ιτιχάντ στην οποία ανήκει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν προσπάθεια για την αγορά του και όχι μόνο για τον δανεισμό του, με τα οικονομικά δεδομένα για το συμβόλαιο του 30χρονου άσου να αποτελούν «αγκάθι» και να ψάχνεται η φόρμουλα για να τα βρουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments