Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Νέα καταγγελία – Του έταζε ότι θα του βάλει κανονικό πόδι από νεκρό

Ψευτογιατρός: Νέα καταγγελία – Του έταζε ότι θα του βάλει κανονικό πόδι από νεκρό
Ψευτογιατρός: Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες των θυμάτων που έπεσαν στα «δίχτυα» του γιατρού - μαϊμού.

Αίσθηση προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον ψευτογιατρό και τη δράση του εις βάρος πολλών πολιτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ένα από τα θύματά του γνώρισε τον εν λόγω «ειδικό» μέσα στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου έκανε θεραπείες. «Είχα πάει με έναν φίλο μου στο καφέ του νοσοκομείου και περιφερόταν εκεί», φανέρωσε ο Παναγιώτης. Ο ψευτογιατρός βλέποντάς τον να μην μπορεί να περπατήσει καθώς ο εν λόγω άνδρας είχε ατύχημα με τη μηχανή του, τον πλησίασε.

«Μου ζήτησε 3.500 ευρώ και μου είπε ότι θα κάνει αφαίρεση από τη λάμα και θα μου βάλει ένα κανονικό πόδι από νεκρό. Εκείνος θα μου έκανε την εγχείρηση», αποκάλυψε. Μάλιστα, του συστήθηκε ως «Παπαχρήστου» και του είπε ότι ήταν χειρούργος στην Αμερική. Παράλληλα, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στρέφονται στο ενδεχόμενο να είχε συνεργούς και γιατρούς που εργάζονται σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 47χρονο Νίκο Κοντοστάθη

Θυμίζουμε πως για πάνω από έναν χρόνο τμήμα στη ΓΑΔΑ αναζητούσε τα ίχνη του ψευτογιατρού με επιμονή, υπομονή, αλλά και άκρα μυστικότητα. Δεν είναι από τα πολυδιαφημισμένα, μα η δουλειά του είναι εξαιρετική και πίσω από την επιτυχία της ΕΛΑΣ κρύβεται μια γυναίκα. Από τις 23 Μαΐου 2019 διαβιβάστηκε η μήνυση δύο οικογενειών από τις Σέρρες και την Κω, οι οποίες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύµατα ψευτογιατρού µε το όνοµα «Νίκος Κοντός» και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Η μήνυση παρελήφθη από την 34χρονη αξιωµατικό Βασιλική, αστυνόµο Β’ στον βαθµό, η οποία συνταράχθηκε διαβάζοντας ότι δύο παιδιά, ο 14χρονος Θεοδόσης και η 16χρονη ∆έσποινα, έχασαν τη ζωή τους από τις «θεραπείες» του. Από εκείνη τη στιγµή έδωσε όρκο στον εαυτό της ότι θα περάσει χειροπέδες στον περιβόητο «γιατρό». Η αστυνόµος πήρε πάνω της την υπόθεση, άρχισε να δουλεύει χωρίς ρεπό και χάρη σε εκείνη, αποκαλύφθηκε η δράση του 47χρονου Νίκου Κοντοστάθη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη φυλακή.

Δεκατρείς µήνες λοιπόν, µετά την ανάληψη της υπόθεσης από την ίδια, οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν από τη δράση του απατεώνα «ογκολόγου» ταξίδεψαν στην Αθήνα και την αναζήτησαν, στο γραφείο της στο Τµήµα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωµάτων της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να της σφίξουν το χέρι και την ευχαριστήσουν για όσα έκανε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments