Αθλητισμός

Ματέους Ρέις: Εκτός της αποστολής της Ρίο Άβε στον αυριανό αγώνα με την Τοντέλα

Ματέους Ρέις: Εκτός της αποστολής της Ρίο Άβε στον αυριανό αγώνα με την Τοντέλα
Ματέους Ρέις: Δεν θα αγωνιστεί αύριο ο παίκτης της Ρίο Άβε στο ματς με την Τοντέλα. Εξέλιξη για τον Ολυμπιακό.

Η Ρίο Άβε θα αγωνιστεί αύριο στο εκτός έδρας ματς με την Τοντέλα χωρίς να συμπεριλάβει στην αποστολή της τον Ματέους Ρέις. Το αυριανό ματς θα είναι το πρώτο του πορτογαλικού πρωταθλήματος για φέτος και η είδηση ότι ο Μάριο Σίλβα, ο τεχνικός τον Ριοαβίστας άφησε εκτός τον Ματέους Ρέις προκαλεί εντύπωση και πιθανόν δρομολογεί εξελίξεις για το μέλλον του Βραζιλιάνου μπακ στον Ολυμπιακό.

Η απόφαση του 43χρονου προπονητή να τον αποκλείσει από την αποστολή για το ματς με την Τοντέλα, ρίχνει «λάδι στη φωτιά», όπως αναφέρει το to10.gr,  αφού ο 25χρονος μπακ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες μάλιστα τα έχουν βρει σε όλα με τον Λατινοαμαερικάνο άσο και βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρίο Αβε. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με την πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ματέους Ρέις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί και μάλιστα ως βασικός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έδωσε η Ρίο Αβε με την Μπάνια Λούκα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για την γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Ματέους Ρέις έμεινε στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το παιχνίδι και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Μάριο Σίλβα.

Λίγα λόγια για τον Ματέους Ρέις

Την περσινή σεζόν ο Ματέους Ρέις πραγματοποίησε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ρίο Αβε, έχοντας 1 γκολ και 6 ασίστ σε 3.100 λεπτά. Ηταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πορτογαλικής ομάδας στη σπουδαία πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης στη Liga NOS και την έξοδο στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το συμβόλαιο που έχει με τη Ρίο Αβε είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά δείχνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Πρόκειται για έναν φουλ επιθετικό μπακ που βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας του. Είναι γρήγορος, παρότι είναι αρκετά ψηλός για τη θέση που αγωνίζεται (1.83 μ.). Χρησιμοποιεί το σώμα του πολύ καλά και μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Ανεβαίνει συνεχώς στην επίθεση, δίνει βάθος στο παιχνίδι της ομάδας του και πλαγιοκοπεί τις αντίπαλες άμυνες. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments