Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [21/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [21/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [21/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [21/09/20].

Κριός

Ο τρόπος που προσφέρεις χρήσιμες και αμερόληπτες συμβουλές στον αγαπημένο σου, θα δημιουργήσει μια συγκινητική πρόοδο στη σχέση σου. Αυτό θα οδηγήσει σε μια συναρπαστική συνεργασία. Να είσαι πρόθυμη να εμπλακείς σε συζητήσεις που αφορούν τη μετατροπή των κοινών σας οραμάτων σε κάτι απτό. Αν δουλέψετε από κοινού για αυτά, θα καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε!

Ταύρος 

Καθώς οι νέες πεποιθήσεις και συμπεριφορές αντικαθιστούν τις παλιές στον ερωτικό σου δεσμό, ο παθιασμένος σκοπός σου θα ξεκαθαρίσει. Αν όμως, είσαι ελεύθερη, θα ανακαλύψεις πως υπάρχει μια ισχυρή έλξη μ’ ένα άτομο, που σε εμπνέει. Αν πίστευες πως ήσουν μόνη σε ορισμένες πεποιθήσεις, θα αποδειχτεί πως υπάρχει κάποιος που έχει τις ίδιες απόψεις με σένα.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν νιώθεις πως πιέζεσαι για να κάνεις ένα ασυνήθιστα τολμηρό βήμα στο όνομα της αγάπης, μην νιώσεις δυσαρεστημένη. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η καρδιά σου θα νιώσει πιεσμένη για να σχηματίσει ή να ενισχύσει ένα δεσμό. Ίσως δεν γνωρίζεις πόσο θετικό ή συναρπαστικό μπορεί να είναι μέχρι να κάνεις αυτό το βήμα. Σκέψου λιγότερο, δράσε περισσότερο. Με λίγα λόγια, απόλαυσε ό,τι συμβαίνει!

Καρκίνος

Θα λάβεις μια λεπτή αλλά χρήσιμη υπενθύμιση για τους μυστηριώδεις τρόπους με τους οποίους λειτουργεί αρκετές φορές ο έρωτας. Για να αξιοποιήσεις όμως τις ευκαιρίες που προσφέρονται, πρέπει να θέλεις να διαχωρίσεις τις διαφορετικές κατευθύνσεις που ακολουθείς, για να μπορέσεις ν’ αυξήσεις της πιθανότητες μιας ερωτικής επιτυχίας. Ίσως, συνειδητοποιήσεις πως οι προσπάθειές σου θέλουν αναπροσαρμογή. Αν είσαι ελεύθερη, μια συναρπαστική συνάντηση θα είναι πιο προσιτή από ό, τι πίστευες και πιθανώς με κάποιον που ήταν ακριβώς κάτω από τη μύτη σου, όλη την ώρα. svg%3E

Λέων 

Η αγάπη αρέσκεται στη δική της ατζέντα και μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη αλλά πολύ ευχάριστη ανάπτυξη τώρα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι πρόθυμη να συνδεθείς με τον ερωτικό συγχρονισμό που προσφέρεται. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα, σε συνδυασμό με την παθιασμένη σου ενέργεια, θα λειτουργήσει άριστα με τον αυθορμητισμό που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει στην κυριολεξία τα ερωτικά σου.

Παρθένος

Ένα άτομο από τον κοντινό σου κύκλο ή κάποιος έξω από τη ρομαντική σου σφαίρα θα σου θυμίσει πόσο φανταστική είσαι. Αν χρειάζεσαι υπενθύμιση των θαυμάσιων ιδιοτήτων σου ή αν έχεις ανάγκη από ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου, τότε αυτό που θα σου πει ανοιχτά και αυθεντικά, θα σου δώσει τη συναισθηματική ανύψωση που χρειάζεσαι. Επέτρεψε σε κάποιον πολύ πρόθυμο, να σου προσφέρει την ανεκτίμητη υποστήριξη του.

Ζυγός 

Όσο έντονα και αν θέλεις να επιδιώξεις κάτι μόνη σου, η συνεργασία με τον εραστή σου, μπορεί να επιταχύνει ένα σχέδιο υπέροχα. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου τυχόν αμφιβολίες ή φόβους σχετικά με τη συμμετοχή του. Άφησε τον εραστή σου να σε συνοδέψει στην προσπάθεια να πετύχεις ό, τι είναι αυτό που ανάβει τη φωτιά μέσα σου ή αυξάνει το πάθος σου. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεταδοτικός.

Σκορπιός

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή ή να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, τότε οι λεκτικές αλληλεπιδράσεις με τον εραστή σου, θα είναι το καλύτερο ξεκίνημα. Μιλώντας για όσα σε ενεργοποιούν και σε παθιάζουν, ή για τις περιπέτειες που δεν έχεις ακόμη βιώσει, δε θα του αφήσεις καμιά αμφιβολία για την παθιασμένη ενέργεια που είσαι διατεθειμένη να καταβάλλεις σε ό,τι ενισχύει τώρα, τη διάθεσή σου. svg%3E

Τοξότης 

Ένα κοινό σχέδιο ή έργο με το ταίρι σου, θα σου υπενθυμίσει τη δύναμη της συνεργασίας, αυτήν τη στιγμή. Με το ταίρι σου, μπορείτε να συνδυάσετε τις ενέργειές σας, με τρόπο που θα κάνουν την αρμονική σας εργασία ξεχωριστή. Η συνεργασία ανάμεσά σας, είναι κάτι παραπάνω από πιθανή τώρα. Η εστίαση σε κάτι που εμπνέει και τους δυο σας, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να αναζωπυρώσετε μια πολύ ιδιαίτερη σπίθα.

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να λύσεις μόνη σου ένα προσωπικό ζήτημα, δεν πρέπει να αποκλείσεις την προσφορά των συμβουλών του αγαπημένου σου. Ζητώντας τη γνώμη του, θα ανακαλύψεις πόσο σημαντική θα είναι τελικά η συμβολή του. Όσο περισσότερο του ανοίγεσαι, τόσο περισσότερη εμπιστοσύνη θα αποκαλύπτεται ανάμεσά σας. Με αυτήν τη σταθερή θέση, θα υπάρξει μεγάλη εξέλιξη στο δεσμό σας.

Υδροχόος

Γνωρίζοντας πως αυτός που αγαπάς μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις έναν προσωπικό σου στόχο, θα νιώσεις πως είναι πολύ συναρπαστικό. Ακόμα κι αν είχες απορρίψει τις συμβουλές του στο παρελθόν, γνωρίζεις πως είσαι σοφότερη τώρα, για να αγκαλιάσεις τη γνώση του, που βασίζεται στις εμπειρίες του. Πρέπει να πιστέψεις πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Η κοινή σας πορεία μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία.

Ιχθύες

Μπορεί να γνωρίζεις με το ταίρι σου πολλούς τομείς, στους οποίους θα θέλατε να είστε πιο πλούσιοι. Οι δημιουργικές ιδέες που προσφέρονται μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε περισσότερο ό, τι πιστεύετε ότι σας λείπει. Είτε αυτό αφορά την οικονομική σας ευρωστία είτε μεγαλύτερο πάθος ανάμεσά σας, είναι ξεκάθαρη στο μυαλό σας μια συγκεκριμένη διαδικασία για να σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε. Σκεφτείτε λοιπόν και οι δύο με αυτοπεποίθηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments