Αθλητισμός

Αλέν Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Γάλλο γκολκίπερ

Αλέν Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Γάλλο γκολκίπερ
Αλέν Ολυμπιακός: Παραμένει στον Ρέντη ο Γάλλος τερματοφύλακας, τι θα γίνει με το συμβόλαιό του.

Ένα από τα ερωτηματικά που έχει να απαντήσει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι τι θα κάνει με τους τόσους τερματοφύλακες που διαθέτει ο Ολυμπιακός. Αυτός που είναι φαβορί να αποχωρήσει είναι ο Μπόμπι Αλέν που, είναι η αλήθεια, δεν έχει «πιάσει» στον Πειραιά.

Στην περίπτωσή του αναφέρεται και η Livesport. Η αθλητική εφημερίδα γράφει: «Στον αέρα παραμένει στον Ολυμπιακό ο Μπόμπι Αλέν που όλο φεύγει και όλο στο Ρέντη βρίσκεται. Τελικά ο Γάλλος γκολκίπερ θα πουληθεί, θα “καθίσει” στο συμβόλαιό του ή θα μείνει ελεύθερος; Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει έξι τερματοφύλακες, τους Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Αλέν, Καραργύρη και Σιαμπάνη».

Θυμίζουμε ότι ο Αλέν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Στον Πειραιά είχε έρθει ως ελεύθερος από τη γαλλική Ντιζόν τον Ιούλιο του 2019. Από τότε έχει φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα 8 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Να σημειώσουμε, πάντως, ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων». Ίσως, μια καλή επιλογή θα ήταν να δοθεί δανεικός έτσι ώστε και ο ίδιος να έχει παιχνίδια και να πληρώνει άλλη ομάδα το συμβόλαιό του.

Ο Αλέν με το Κύπελλο Ελλάδας μετά τον τελικό με την ΑΕΚ

Η άνοδος του Τζολάκη μειώνει τις πιθανότητες παραμονής του

Τη θέση του Αλέν στον Ολυμπιακό δυσκολεύει και το «ξεπέταγμα» του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Σύμφωνα με το Sportime, σε προφορική συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη για νέο πενταετές συμβόλαιο φέρεται να ήρθε ο Ολυμπιακός.

Ο 17χρονος γκολκίπερ είναι ο παίκτης – αποκάλυψη των «ερυθρολεύκων», καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του κλήθηκε να βοηθήσει σε κρίσιμα παιχνίδια κι έβγαλε τον Πέδρο Μαρτίνς ασπροπρόσωπο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός, μάλιστα, έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να κρατήσει τον Τζολάκη στην ομάδα του για τα επόμενα χρόνια. Όπως αναφέρει το «Sportime», οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία για νέο πενταετές συμβόλαιο που θα υπογραφεί μετά τις 8 Νοεμβρίου, οπότε ενηλικιώνεται και θα έχει ισχύ από την 1η Ιανουαρίου. Ο μέσος όρος των απολαβών του θα κυμαίνεται στις 80-100 χιλ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments