Αθλητισμός

Κέβιν Μιραλάς συμβόλαιο: Ακόμα δεν έχει βρει ομάδα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Κέβιν Μιραλάς συμβόλαιο: Ακόμα δεν έχει βρει ομάδα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού
Κέβιν Μιραλάς συμβόλαιο: Ο Βέλγος, πρώην «ερυθρόλευκος», ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.

Ψάχνει ομάδα στο Βέλγιο ο Κέβιν Μιραλάς, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ο Βέλγος άσος δεν θέλει να φύγει από τη χώρα του, αλλά να αγωνιστεί εκεί στην περίοδο 2020/21 που έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα.

Ο Μιραλάς γύρισε στο Βέλγιο και φόρεσε τη φανέλα της Αντβέρπ. Σε έναν χρόνο μέτρησε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 21 συμμετοχές, αλλά έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Μάιο. Δημοσιεύματα από την Τουρκία εκείνη την περίοδο ανέφεραν πως η Φενέρμπαχτσε κοιτάζει έντονα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Το ενδιαφέρον των Τούρκων για τον Βέλγο ήταν γνωστό από τη χρονιά που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, καθώς η Φενέρ ήθελε να τον αποκτήσει.

Στο Βέλγιο βέβαια αναφέρουν πως ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να παραμείνει στην χώρα του και να παίξει στο πρωτάθλημα, όπως συνέβη πέρσι. Ο Μιραλάς αν και γεννήθηκε στο Βέλγιο, πέρσι για πρώτη φορά έπαιξε στο πρωτάθλημα αφού στο παρελθόν, εκτός από τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί σε Λιλ, Σεντ Ετιέν στη Γαλλία, Έβερτον στην Αγγλία και Φιορεντίνα στην Ιταλία.

O Μιραλάς λατρεύει την Ελλάδα

Ο Βέλγος άσος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι λατρεύει την Ελλάδα, ενώ θέλει να έρθει να ζήσει εδώ. Έχει δεθεί με πολλούς ανθρώπους εδώ και, ειδικά, την πρώτη φορά που ήρθε στον Ολυμπιακό απέκτησε πολλούς φίλους. Άλλωστε, πολλοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» λησμονούν εκείνη την περίοδο. Ο Μιραλάς σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2015 στο contra.gr (πριν τη δεύτερη παρουσία του στον Ολυμπιακό) είχε αναφέρει τα παρακάτω:

– Είναι αλήθεια πως έρχεσαι συχνά-πυκνά στη χώρα μας και πως θα ήθελες μια μέρα να έρθεις για μόνιμη εγκατάσταση μαζί με τη σύζυγό σου και το παιδί σας;

Είναι αλήθεια ότι από την ημέρα που έφυγα από την Ελλάδα έχω έρθει σε κάθε ευκαιρία. Έχω κάνει και τα δύο καλοκαίρια διακοπές εκεί γιατί είναι μία χώρα που αγαπάω πολύ και στην οποία αισθάνομαι πολύ όμορφα τόσο εγώ προσωπικά όσο και η οικογένειά μου. Οπότε φυσικά και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα θέλαμε να εγκατασταθούμε μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι, όπως έχω ξαναπεί, η δεύτερη εθνικότητά μου.

– Πες μας τρία πράγματα που σου έχουν μείνει αξέχαστα από τη ζωή σου στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο είναι η γέννηση του γιου μου, η οποία συνέβη στην Ελλάδα και ήταν πολύ σημαντική για μένα και τη σύζυγό μου. Το δεύτερο είναι οι κούπες που κατακτήσαμε με τον Ολυμπιακό και τρίτον οι συνθήκες ζωής που για μένα ήταν εκπληκτικές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments