Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν το εγκαταλείπει για Μπουφάλ ή Ροντρίγκες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν το εγκαταλείπει για Μπουφάλ ή Ροντρίγκες
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει παρατήσει τις περιπτώσεις των Μπουφάλ και Ροντρίγκες για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει φουριόζος στη νέα αγωνιστική περίοδο. Αρχικά κατέκτησε το Κύπελλο που ήταν…περσινή εκκρεμότητα και έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπληρώνουν τους στόχους που έχει βάλει ο σύλλογος, τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει ότι επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη για τα άκρα της επίθεσης. Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστής μόνο και μόνο για να κάνει μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει έναν παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει “εκπτώσεις”. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να γίνει η μεταγραφή, αλλά ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει θα καλύπτει στο έπακρο τα “θέλω” του προπονητή. Τον τελευταίο καιρό από το “ερυθρόλευκο” ρεπορτάζ έχουν περάσει πολλά ονόματα δυο από αυτά είναι των Ροντρίγκες και Μπουφάλ.

Παραμένει ζεστός για Μπουφάλ και Ροντρίγκες

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του εξτρέμ, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την ύστατη προσπάθεια είτε για τον Γκάρι Ροντρίγκες είτε για τον Σοφιάν Μπουφάλ. Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η απόκτηση του αντί-Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Οι νταμπλούχοι έχουν καταλήξει στους στόχους τους, με τους Ροντρίγκες και Μπουφάλ να βρίσκονται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα.

Ωστόσο, πρόκειται για δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, τις οποίες όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να τις εγκαταλείψουν τόσο εύκολα. Το θέμα με τον Ροντρίγκες είναι να κάνουν πίσω οι Άραβες που ζητούν την επιστροφή του από την Φενέρμπαχτσέ στην Αλ Ιτιχάντ. Όσο για την περίπτωση του Μπουφάλ, το θέμα είναι να συμφωνήσει η Σαουθάμπτον στα χρήματα που της προσφέρει ο Ολυμπιακός. Λόγω της δυσκολίας των παραπάνω περιπτώσεων, στον Ολυμπιακό πάντως, εξετάζουν κι άλλες λύσεις για δεξί εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει αρκετός χρόνος καθώς το φετινό καλοκαίρι η μεταγραφική περίοδος θα είναι ανοιχτή μέχρι τις πέντε Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ανοίξει το “παράθυρο” για όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν βρει ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments