Ελλάδα

Επεισόδια τώρα στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια τώρα στο κέντρο της Αθήνας
Επεισόδια Αθήνα: Με κεντρικό σύνθημα «ανεπιθύμητος ο Πομπέο» μέλη αριστερών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πάρκο Ελευθερίας στην πρωτεύουσα, ούτως ώστε να διαμαρτυρηθούν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την αμερικανική Πρεσβεία.

Πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, είχαν προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, 28.09.2020, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Με κεντρικό σύνθημα «ανεπιθύμητος ο Πομπέο» μέλη αριστερών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πάρκο Ελευθερίας στην πρωτεύουσα, ούτως ώστε να διαμαρτυρηθούν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την αμερικανική Πρεσβεία. Ωστόσο, λίγο μετά τις 19:00 σημειώθηκαν μικρής έντασης επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, με τους άντρες των ΜΑΤ να απαντούν με ρίψη χημικών.

Δείτε τις πρώτες εικόνες

Πορεία στη Θεσσαλονίκη ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο

Πορεία πραγματοποιήσαν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στη Θεσσαλονίκη, Μάικ Πομπέο. «Ανεπιθύμητος ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ» και «έξω ο Πομπέο και το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα», έγραφαν ορισμένα από τα πανό των συγκεντρωμένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments