Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ψάχνει ομάδες για κάποιους από τους παίκτες του ο Πειραιάς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ψάχνει ομάδες για κάποιους από τους παίκτες του ο Πειραιάς
Ολυμπιακός μεταγραφές: Εκτός από τους παίκτες που περιμένει, προσπαθεί να δώσει και κάποιους που δεν είναι στα σχέδια του Μαρτίνς για φέτος.

Στη μεταγραφική περίοδο που φτάνει στο τέλος της, ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει κάποια μεγάλα ονόματα που έφερε στο Λιμάνι και κάποια που τα περιμένει από μέρα σε μέρα. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά. Όσοι δεν είναι στα σχέδια του Μαρτίνς για την φετινή χρονιά, μπορούν να «αξιοποιηθούν» ως δανεικοί ή να πωληθούν. Έτσι και οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν σε φόρμα και μπορεί να εξελιχθούν και τα ταμεία του Ολυμπιακού θα γεμίσουν.

Όπως αναφέρει το ΦΩΣ οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαδικασία παραχώρησης με πώληση του Μπόμπι Άλεν, ενώ ψάχνουν ομάδα και για τον Σιαμπάνη που είχε δοθεί στη Νότιγχαμ. Στη Λιουμπλιάνα με την Ολύμπια θα συνεχίσει μάλλον ο Σέρβος χαφ Μπέλιτς, τον οποίο έχει ζητήσει και ο Κισσαμικός. Ενώ ακόμη δύο νεαροί με μεγάλο μέλλον, ο Μαρίνος και ο Γκοτζαμανίδης, πάνε προς δανεισμό στη Λάρισα.

Σήμερα το ματς με την Ομόνοια

Στις 22:00 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την Ομόνοια διεκδικώντας το «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, για 20η φορά στην ιστορία του. Οι Πειραιώτες καλούνται να βάλουν τέλος σε μία αρνητική παράδοση που έχουν επί κυπριακού εδάφους. Στο πρώτο παιχνίδι κατάφεραν με το 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τώρα καλούνται, λοιπόν, να κάνουν και το δεύτερο για να εξασφαλίσουν τα 32 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπεται να πάρουν από την πρόκρισή τους αυτή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει με την παραδοσιακή συνταγή την ομάδα του για να πετύχει τον στόχο της. Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Εμβιλά πιο μπροστά. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ραντζέλοβιτς και Βαλμπουενά, με σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Σισέ, Παπαδόπουλος, Καφού, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά της, η Ομόνοια αναμένεται να ξεκινήσει με τους Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσιακς, Βίτορ Γκόμες, Κουσουλός, Ασαντέ, Μπουτεάκ, Παπουλής και Σενέ. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ από την Ισπανία, με βοηθούς τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments