Αθλητισμός

Πανιώνιος μπάσκετ: Έκανε πίσω ο επενδυτής – Πάει για Γ’ ΕΣΚΑΝΑ ο «Ιστορικός»

Πανιώνιος μπάσκετ: Έκανε πίσω ο επενδυτής – Πάει για Γ’ ΕΣΚΑΝΑ ο «Ιστορικός»
Πανιώνιος μπάσκετ: Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον «Ιστορικό» και στο μπάσκετ.

Μετά τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο που θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, άσχημα είναι τα νέα και για το μπασκετικό τμήμα. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ο επενδυτής που θα έμπαινε στην ομάδα έκανε πίσω με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να κατέβει στη Basket League. Το θέμα είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, ο Πανιώνιος θα βρεθεί στη Γ’ ΕΣΚΑΝΑ, δηλαδή στην τρίτη κατηγορία της Νότιας Αττικής.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Χριστοδουλόπουλος αναφέρει ότι «θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Πανιώνιος:

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή.

Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League.

Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών.

Με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League. Περί αυτού, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κο. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments