Αθλητισμός

Παπ Αμπού Σισέ Σεντ Ετιέν: Στη λίστα της Γαλλικής ομάδας ο Σενεγαλέζος

Παπ Αμπού Σισέ Σεντ Ετιέν: Στη λίστα της Γαλλικής ομάδας ο Σενεγαλέζος
Παπ Αμπού Σισέ Σεντ Ετιέν: Ο Σενεγαλέζος στόπερ εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος της Γαλλικής ομάδας.

Την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στους Ρούμπεν Σεμέδο και Μπα για το κέντρο της άμυνας του. Μια επιπλέον επιλογή ήταν ο Σισέ, αλλά ο νεαρός στόπερ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό μέρος της σεζόν. Υπό άλλες συνθήκες το φετινό καλοκαίρι θα ήταν έντονο για τον διεθνή αμυντικό καθώς με τις εμφανίσεις του είχε καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό. Άλλωστε είναι ένα στόπερ με εξαιρετικά σωματικά προσώντα.

Μπορεί λοιπόν ο Ολυμπιακός να μην έχει δεχτεί κάποια κρούση για τον Σισέ, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει το επόμενο διάστημα. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε μια εβδομάδα και κάτι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα χρόνος και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φτάσει κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον παίκτη. Ειδικότερα από την αγορά της Γαλλίας που δεν είναι άγνωστη για τον ποδοσφαιριστή.

Φήμες για Σεντ Ετιέν

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεντ Ετιέν φέρεται να βρίσκεται ο Παπ Αμπού Σισέ. Η γαλλική ομάδα αναμένεται να παραχωρήσει έναντι 35 με 40 εκατ. ευρώ τον Ουέσλεϊ Φοφανά στη Λέστερ και κινείται ήδη για την αντικατάστασή του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Le Progres», οι «στεφανουά» εξετάζουν την περίπτωση του Σενεγαλέζου στόπερ του Ολυμπιακού και του Μπαφοντέ Ντιακιτέ της Τουλούζ. Πρώτος παρουσιάζεται ο παίκτης της ομάδας της Τουλούζης και μετά ο «ερυθρόλευκος» άσος, με τα ποσά να είναι μεταξύ 10 και 15 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Σισέ. Οι πρωταθλητές έχουν υιοθετήσει την κατακτηκή του αγοράζω φτηνά και πουλάω ακριβά. Ο Σισέ είναι μια τέτοια περίπτωση και τα ποσά που είναι πρόθυμη να δώσει η Τουλούζ μπορούν να βάλουν τον Ολυμπιακό σε σκέψεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του. Την περασμένη σεζόν ο Σισέ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments