Ελλάδα

Εισβολή αντιεξουσιαστών: Ομάδα αναρχικών μπήκε στα γραφεία του Πρώτου Θέματος

Εισβολή αντιεξουσιαστών: Ομάδα αναρχικών μπήκε στα γραφεία του Πρώτου Θέματος
Εισβολή αντιεξουσιαστών: Οι αναρχικοί έγραψαν στους τοίχους, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.

Ομάδα αναρχικών εισέβαλε στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» το Σάββατο (3 Οκτωβρίου).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αντιεξουσιαστές έγραψαν στους τοίχους, φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν. «Είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιου είδους επιθέσεις δεν μας… αγγίζουν καν, απλώς επιβεβαιώνουν ότι κάνουμε κανονικά τη δημοσιογραφική δουλειά μας, όπως την κάναμε πάντα», αναφέρεται σε δημοσίευμα της γνωστής ενημερωτικής ιστοσελίδας.

Μάλιστα, για το εν λόγω θέμα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Κάθε ενέργεια εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Γαϊτάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Η Δημοκρατία μας, αλλά και η ελευθερία του Τύπου δεν εκφοβίζονται από τέτοιου είδους θλιβερές ενέργειες» ενώ για ευθεία βολή κατά της Ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας κάνει λόγο και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης σε tweet με το οποίο καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του κου Μηταράκη από το Twitter:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments