Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Πάει για Νεντελτσεάρου η Ένωση

ΑΕΚ μεταγραφές: Πάει για Νεντελτσεάρου η Ένωση
ΑΕΚ μεταγραφές: Κοντά στον Ρουμάνο στόπερ είναι η Ένωση.

H AEK ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια ακόμα κίνηση για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου, καθώς έχουν συμφωνήσει ήδη σε όλα με τον Ρουμάνο αμυντικό, ενώ μετά τη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν χθες βράδυ στην Ούφα το deal είναι πολύ κοντά και με τη ρωσική ομάδα.

Σύμφωνα με τον Sport FM, η τελευταία πρόταση στην Ούφα είναι στις 400.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο έναντι 350.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του 24χρονου άσου λήγει το επόμενο καλοκαίρι και θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση. Ο Νεντελτσεάρου, που μετρά ήδη 11 συμμετοχές με την εθνική Ρουμανίας έχοντας πλέον καθιερωθεί, ήταν βασικός σε όλα τα φετινά ματς της Ούφα με εξαίρεση το χθεσινό απέναντι στη Ρότορ, καθώς επίκειται η ολοκλήρωση της μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Αγωνίζεται στην Ούφα από τα μέσα της περιόδου 2017/18 έχοντας 10 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν, 26 και 20 στις δύο επόμενες και φέτος είχε καταγράψει ήδη 9 ως βασικός.

Θέλει συνέχεια στο σερί με Ατρόμητο

Να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί των τελευταίων εβδομάδων θέλει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (21:45, με ζωντανή μετάδοση από το Novasports 2). Η Ένωση θέλει να φτάσει στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα που πήρε τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Βόλφσμπουργκ και πέρασε στους ομίλους του Europa League. Ο Ιταλός τεχνικός είναι πιθανό να αλλάξει και τη διάταξη επιλέγοντας το 3-5-2 (που προτιμά και ο Ατρόμητος).

Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα και εφόσον επιλεγεί τριάδα θα την αποτελούν οι Σβάρνας, Χνιντ και ένας εκ των Τσιγκρίνσκι ή Ινσούα. Στο κέντρο θα βρίσκονται Σιμόες και Κρίστισιτς, με τους Παουλίνιο και Λόπες σε ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ-χαφ αντίστοιχα, ενώ ο Μάνταλος θα κινείται πίσω από Λιβάγια και Ανσαριφάρντ. Αν προτιμηθεί το 4-3-3, ο Μάνταλος θα πάει στην τριάδα των χαφ και στα άκρα θα χρησιμοποιηθεί ο Λιβάι Γκαρσία ή ο Μαχαίρας.

Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Λάτσι, Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος, ο Αλμπάνης που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ για λόγους τακτικής έμεινε εκτός αποστολής ο Ενομπακάρε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments