Αθλητισμός

Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Αρνείται την πρόταση του Δικέφαλου του Βορά

Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Αρνείται την πρόταση του Δικέφαλου του Βορά
Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Ανατροπή στα σχέδια του Δικέφαλου του Βορά, καθώς όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος δεν δέχτηκε την πρόταση της Τούμπας.

Άκαρπες φαίνεται να είναι οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ να έχει τον Μαουρίσιο στην ομάδα του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος δεν προτίθεται να επιστρέψει. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο λόγος που δεν ευοδώθηκε η συμφωνία είναι οικονομικός. Ο Μαουρίσιο δεν δέχτηκε όπως όλα δείχνουν τις σημαντικά μειωμένες αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιό που είχε μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν, και είναι κοντά στο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο ατζέντης του Μαουρίσιο, ο Πιερ Φερναντές ταξιδεύει για την Αθήνα. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε κάνει συζητήσεις τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την ΑΕΚ. Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός του, ενώ για τον ΠΑΟΚ η ανάγκη κάλυψης του κενού στον άξονα, θα πρέπει να καλυφθεί από άλλον ελεύθερο παίκτη.

Αυτό που επίσης ακούγεται είναι ότι ο Όλαφ Ρέμπε ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Παϊτίμ Κασάμι.

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν στην αγορά των ελεύθερων και ταιριάζει ιδανικά στο προφίλ του μέσου που αναζητά ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, σύμφωνα με πληροφορίες από το to10. Έτσι, κινείται στην αγορά των ελεύθερων, με σκοπό να αποκτήσει έναν κεντρικό χαφ που θα καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρέμπε θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την κατάσταση του Κασάμι, τις απαιτήσεις του, αλλά και εάν θα ήταν θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η υπόθεση προχωράει και ποια είναι η απάντηση του 28χρονου μέσου στον ΠΑΟΚ αλλά είναι σαφές ότι ο Όλαφ Ρέμπε ουσιαστικά ζήτησε τον Κασάμι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διεθνής Ελβετός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Σιόν πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς αρνήθηκε την τριετή επέκταση του συμβολαίου που του προτάθηκε και όλο αυτό το διάστημα εμφανίζεται να συζητάει με συλλόγους όπως η Βασιλεία, η Γιουνγκ Μπόις, η Μπασάκσεχιρ, η Γκιόζτεπε και η Κάλιαρι, χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη σε κάποια εξ αυτών. Επίσης, ο Παϊτίμ Κασάμι τη χρονιά που τελείωσε είχε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος, σε 39 αγώνες με τη Σιόν σε όλες τις διοργανώσεις, είχε συνολικά 15 γκολ και 4 ασίστ. Πρόκειται για επιδόσεις που τον συμπεριέλαβαν στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς στο ελβετικό πρωτάθλημα, ενώ ο ίδιος ψηφίστηκε κορυφαίος μέσος. Φυσικά, ο Κασάμι έγινε γνωστός από το πέρασμά από του από τον Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε ουσιαστικά δύο σεζόν, από το 2014 μέχρι και το 2016, έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments