Αθλητισμός

Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύσεις ο Ισπανός τεχνικός – Δοκίμασε Βέλεθ στα χαφ

Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύσεις ο Ισπανός τεχνικός – Δοκίμασε Βέλεθ στα χαφ
Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει λύσεις για το χώρο του κέντρου και δοκίμασε τον συμπατριώτη του σε αυτή τη θέση.

Το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα. Ο Ντάνι Πογιάτος ήρθε στην ομάδα με…Ισπανικό αέρα. Οι “πράσινοι” προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να “χαλάσει” η χημεία που υπήρχε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει σεφτέ στις νίκες. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη ανησυχία για τον Ισπανό τεχνικό, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια απόφαση για την απομάκρυνση του.

Παρά τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ο Ντάνι Πογιάτος έχει διακρίνει ένα κενό στο χώρο του κέντρου. Οι “πράσινοι” δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση χαφ από την αγορά των ελεύθερων. Βέβαια αν αποκτηθεί τώρα κάποιος παίκτης θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μπει στην ομάδα από άποψη φυσικής κατάστασης. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες υπήρξε επαφή με την πλευρά του Μαουρίσιο ωστόσο η περίπτωση του δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Δοκιμάζει πράγματα ο Πογιάτος

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο για την απόκτηση χαφ στον Παναθηναϊκό. Αυτό αναγκάζει τον Ντάνι Πογιάτος να προχωρήσει σε κάποιες δοκιμές θέλοντας να βγάλει άσους από το μανίκι του. Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Κρίστιαν Βέλεθ ως αμυντικό χαφ είναι ισχυρό στον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος στόπερ είχε παίξει και σε άλλες θέσεις όταν ήταν στον Άρη.

Ο Ντάνι Πογιάτος φέρεται να εξετάζει και άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή και τον παρτενέρ του Κουρμπέλη ειδικά εάν δεν γίνει άλλη μια μεταγραφή παίκτη. Μια από τις λύσεις αυτές είναι και η χρησιμοποίηση του Βέλεθ ο οποίος δεν είναι γρήγορος αλλά είχε παίξει και στο παρελθόν στη θέση αυτή και έχει δύναμη και ύψος που ορισμένες φορές θα μπορούσε να είναι αρκετά χρήσιμο. Θυμίζουμε ότι ο Βέλεθ πήρε φέτος μεταγραφή στον Παναθηναϊκό με ελεύθερη μεταγραφή από τον Άρη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στον Ντάνι Πογιάτος σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών. Σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει μια μόνιμη λύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments