Αθλητισμός

Πογιάτος Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το λάθος για το οποίο μετανιώνει ο τεχνικός των «πράσινων»

Πογιάτος Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το λάθος για το οποίο μετανιώνει ο τεχνικός των «πράσινων»
Πογιάτος Παναθηναϊκός: O τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει μετανιώσει που άφησε στον πάγκο τον Μακέντα στο ματς με τον Άρη.

Η ήττα από τον Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη θέση του Ντάνι Πογιάτος (αλλά και του Τσάβι Ρόκα) στον Παναθηναϊκό. Από ό, τι φαίνεται ο τεχνικός των «πράσινων» έχει μετανιώσει που άφησε τον Φεντερίκο Μακέντα στον πάγκο και δεν τον χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», «για μια επιλογή μετανιώνει ο Πογιάτος μετά το ματς με τον Άρη, σύμφωνα με όσα έλεγε στον Ρόκα και τους συνεργάτες του στο Κορωπί. Την απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Μακέντα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έλεγε ότι έκανε λάθος καθώς, ειδικά στο 4-2-3-1 που επέλεξε ως σχηματισμό, ο Ιταλός μπορεί να αποδώσει πολύ καλά ως κρυφός επιθετικός πίσω από τον Καρλίτος. Συνεπώς, στο ματς με τον ΟΦΗ θεωρείται βέβαιο ότι θα συνυπάρξουν εκ νέου στο αρχικό σχήμα τα δύο βαριά όπλα της «πράσινης» επίθεσης».

Αυτό, βέβαια, θα φέρει το ερώτημα για το σύστημα που θα επιλέξει ο Πογιάτος, καθώς και οι δύο παίκτες δυσκολεύονται να παίξουν στα άκρα. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που νιώθουν και αποδίδουν καλύτερα μέσα στην περιοχή ή τουλάχιστον όχι στα πλάγιά της.

Την ίδια ώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο για την απόκτηση χαφ στον Παναθηναϊκό. Αυτό αναγκάζει τον Ντάνι Πογιάτος να προχωρήσει σε κάποιες δοκιμές θέλοντας να βγάλει… άσους από το μανίκι του. Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Φραν Βέλεθ ως αμυντικό χαφ είναι ισχυρό στον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος στόπερ είχε παίξει και σε άλλες θέσεις όταν ήταν στον Άρη.

Ο Ντάνι Πογιάτος φέρεται να εξετάζει και άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή και τον παρτενέρ του Δημήτρη Κουρμπέλη ειδικά εάν δεν γίνει άλλη μια μεταγραφή παίκτη. Μια από τις λύσεις αυτές είναι και η χρησιμοποίηση του Βέλεθ, ο οποίος δεν είναι γρήγορος αλλά είχε παίξει και στο παρελθόν στη θέση αυτή και έχει δύναμη και ύψος που ορισμένες φορές θα μπορούσε να είναι αρκετά χρήσιμο.

Θυμίζουμε ότι ο Βέλεθ πήρε φέτος μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος από τον Άρη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στον Ντάνι Πογιάτος σε παιχνίδια ειδικών συνθηκών. Σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει μια μόνιμη λύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments