Τεχνολογία

Νέο iPhone: Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία για το event της επόμενης εβδομάδας

Νέο iPhone: Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία για το event της επόμενης εβδομάδας
Νέο iPhone: Η Apple έκανε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση για το νέο event της την ερχόμενη εβδομάδα.

Και ενώ τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει η παρουσίαση για το νέο iPhone να γίνεται τον Σεπτέμβριο, φέτος η Apple έκανε την αλλαγή και πραγματοποιεί δύο events για τα νέα της προϊόντα.

Το ένα ολοκληρώθηκε στα μέσα του προηγούμενου μήνα και το άλλο, κατόπιν σχετικής αιφνιδιαστικής ανακοίνωσης από την εταιρεία, αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου από τις 20.00 έως τις 22.00 (ώρα Ελλάδας). Και το σίγουρο είναι πως κανείς δεν το περίμενε καθώς δεν είχε προϊδεάσει για αυτό, με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει άπαντες καλώντας το κοινό της σε ένα event την επόμενη εβδομάδα, με τους φανατικούς να ελπίζουν στην παρουσίαση του iPhone 12.

Να θυμίσουμε πως «παραδοσιακά», η Apple αποκαλύπτει κάθε Σεπτέμβριο τα καινούρια iPhone, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε καθυστερήσεις στον σχεδιασμό και την παραγωγή του νέου iPhone. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή απουσίασε από το event της 15ης Σεπτεμβρίου. «Γεια σου, ταχύτητα», είναι το μήνυμα πάνω στις προσκλήσεις, που παραπέμπει εμμέσως και στο «Hey, Siri», το φωνητικό πρόσταγμα με το οποίο ενεργοποιείται ο ηλεκτρονικός βοηθός στα iPhone.

Πώς θα είναι το νέο iPhone;

Όπως μεταδίδει το CNN, ο τεχνολογικός γίγαντας είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει ένα νέο iPhone 12 με δυνατότητες 5G, το πρώτο της εταιρείας από το Κουπερτίνο με συνδεσιμότητα στα νέα, ταχύτατα δίκτυα την ώρα που αναλυτές εκτιμούν πως το 5G iPhone θα σημάνει την αρχή ενός κύκλου αναβαθμίσεων και σε άλλες συσκευές της εταιρείας. Βέβαια, ανταγωνιστές της Apple όπως οι Samsung, Google, Motorola, Huawei και LG διαθέτουν ήδη συσκευές 5G και ο κολοσσός θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα αφήσει να περάσει άλλη μια χρονιά, πριν κυκλοφορήσει το «αντίπαλο δέος».

Τα χαρακτηριστικά και η τιμή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, το iPhone 12 Mini θα έχει οθόνη 5,4 ιντσών, μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο που θα αρχίζει, κατά πάσα πιθανότητα, από τα 64GB, dual κάμερα, αλουμινένιο περίγραμμα και 5G. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 649 δολάρια. Ακόμα, το iPhone 12 θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών, μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο 128GB και 256GB, dual κάμερα, αλουμινένιο περίγραμμα και 5G.  Η τιμή του θα ξεκινά από τα 749 δολάρια.

Η σειρά συμπληρώνεται από το iPhone 12 Pro που θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών, μνήμη RAM 6GB, αποθηκευτικό χώρο 128GB, 256GB και 512GB, τριπλή κάμερα, περίγραμμα από ανοξείδωτο ατσάλι και 5G. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 999 δολάρια ενώ ναυαρχίδα της σειράς αναμένεται να είναι το iPhone 12 Pro Max που θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών, μνήμη RAM 6GB, αποθηκευτικό χώρο 128GB, 256GB και 512GB, τριπλή κάμερα με LiDAR και 3x οπτικό zoom, περίγραμμα από ανοξείδωτο ατσάλι και 5G. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 1.099 δολάρια. Ωστόσο, όλα τα κινητά θα λειτουργούν χάρη στον επεξεργαστή Α14, που φιλοδοξεί να είναι ο γρηγορότερος της αγοράς, και φυσικά θα «τρέχουν» το iOS14.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments