Πολιτική

Πρωτοσέλιδο Αυγής: Αντιδράσεις για την εφημερίδα – Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας

Πρωτοσέλιδο Αυγής: Αντιδράσεις για την εφημερίδα – Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας
Πρωτοσέλιδο Αυγής: Δηκτικό είναι το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για το επίμαχο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Αίσθηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή», που έχει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά, με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό και τίτλο «Δεν είναι αθώοι».

Για «πρακτικές Γκέμπελς» κατηγορεί τη γνωστή εφημερίδα  η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το προκλητικό πρωτοσέλιδό της, το οποίο επιχειρεί να συνδέσει τα ονόματα των δύο πολιτικών και της παράταξής τους με το ακροδεξιό κόμμα, την ώρα που η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση. Άμεση λοιπόν, ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού κόμματος.

«Φυλακίστηκαν με κυβέρνηση Σαμαρά. Καταδικάστηκαν με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετώντας πρακτικές Γκέμπελς επιχειρεί να κάνει το άσπρο- μαύρο όταν ακόμη και πρώην υπουργοί τους καταγγέλλουν μεθοδεύσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το επίμαχο πρωτοσέλιδο.

Ακολουθεί το φύλλο της «Αυγής» που προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας:

Παράλληλα, αξίζει να θυμίσουμε την προ μερικών ωρών τοποθέτηση – απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα για τις αιτιάσεις του για την αξιωματική αντιπολίτευση και τη Χρυσή Αυγή προβαίνοντας σε μια ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου. «Μάλλον το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με το διαρκές ξέπλυμα της ΝΔ στη Χρυσή Αυγή έχει ενοχλήσει». Ακολούθως επιτίθεται στη ΝΔ αναφέροντας: «Μάταια παλεύει να αποτινάξει τις εκλεκτικές συμπάθειες της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη με τη Χρυσή Αυγή. Όσο και να προσπαθεί, όμως, θα τους ακολουθεί πάντα το ξέπλυμα των νεοναζί».

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης υποστήριζε πως η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει, η βία στην Ελλάδα προέρχεται από την Αριστερά, αποσιωπώντας συνειδητά τα εγκλήματα των νεοναζί. Όταν συζητούσαν συνεργασία με μια σοβαρή Χρυσή Αυγή. Όταν στο παρά πέντε της δικαστικής απόφασης για τους νεοναζί έσπευδαν να κάνουν ρουσφέτι στο Μιχαλολιάκο, διορίζοντας παράνομα την υπόδικη Ζαρούλια μετακλητή στη Βουλή και έτρεχαν να το ακυρώσουν όταν αποκαλύφθηκε στον Τύπο. Όταν έκαναν τους νεοναζί συνομιλητές και συνοδοιπόρους για την «προδοσία» της Συμφωνίας των Πρεσπών».

«Η ΝΔ έχει λερωμένη τη φωλιά της. Γι’ αυτό και πασχίζει να σπιλώσει ξανά τα δημοκρατικά κινήματα που αντιτάχθηκαν από την πρώτη στιγμή, σε όλα τα επίπεδα, στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Η γελοία προσπάθεια της ΝΔ θα έχει την απάντησή της από τον ίδιο τον ελληνικό λαό», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments