Αθλητισμός

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Όχι του «δικεφάλου» σε πρόταση της Πόρτο

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Όχι του «δικεφάλου» σε πρόταση της Πόρτο
Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Αρνητικά απάντησαν οι Θεσσαλονικείς σε πρόταση του Πορτογάλου για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Άκυρο στην Πόρτο φαίνεται πως έριξε ο ΠΑΟΚ. Η πορτογαλική ομάδα, σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, έκανε πρόταση στον «δικέφαλο» του Βορρά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Όπως αναφέρει η «record», η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά την φυγή του Άλεξ Τέγιες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε απεγνωσμένα για αριστερό μπακ, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι μία από τις βασικές επιλογές των «δράκων» για αντικατάσταση.

Ωστόσο, όπως τονίζει το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην προσφορά των Πορτογάλων, οι οποίοι έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις από την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Η Πόρτο βεβαίως δεν ήταν ο μόνος ευρωπαϊκός σύλλογος που ήθελε να εντάξει στο ρόστερ της τον Γιαννούλη. Ο νεαρός αμυντικός ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για τη θέση του αναπληρωματικού του Ρόμπιν Γκόζενς στο αριστερό άκρο της άμυνας της Αταλάντα. Ωστόσο, το ποσό που ζητούσε του ΠΑΟΚ ξεπερνούσε αυτό που οι Ιταλοί ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν. Έτσι, η περίπτωση δεν προχώρησε.

Σε πρόσφατη δήλωση του, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, έκανε σαφείς τις προθέσεις του “δικεφάλου” για τον Δημήτρη Γιαννούλη:

«Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές Σεπτεμβρίου υπήρχαν δημοσιεύματα στην Αγγλία, που ήθελαν την Νιούκαστλ να έχει και αυτή στη λίστα της τον νεαρό αμυντικό. Μάλιστα, υπήρξαν φήμες που ήθελαν τους ανθρακωρύχους” να έχουν προχωρήσει σε πρόταση 4.200.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Από την αγγλική ομάδα ωστόσο δεν υπήρξε ποτέ κάποιο περαιτέρω σχόλιο γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments