Αθλητισμός

Αντώνης Πετρόπουλος: Τον θέλει ο ΓΣ Ηλιούπολης

Αντώνης Πετρόπουλος: Τον θέλει ο ΓΣ Ηλιούπολης
Αντώνης Πετρόπουλος: Τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και την ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει ο ΓΣ Ηλιούπολης.

Τα προηγούμενα χρόνια φόρεσε τις φανέλες κορυφαίων ομάδων της χώρας και αποτελούσε μια αξιόπιστη λύση για πολλούς συλλόγους της Super League. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο Αντώνης Πετρόπουλος αγωνίζεται σε ομάδες που συμμετέχουν σε χαμηλότερες κατηγορίες. Δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του έμπειρου φορ να είναι άλλη μια ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική.

Σε συζητήσεις με τον 34χρονο, άλλοτε επιθετικό του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται η ομάδα της Ηλιούπολης, που τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο “Πετρογκόλ” αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Εθνικό όπου πήγε στο β’ μισό της σεζόν, ενώ είχε ξεκινήσει τη χρονιά στο Αιγάλεω (Football League).

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Πετρόπουλο

Ο Πετρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Π.Α.Σ. Παλαιό Φάληρο, αγωνιζόμενος ως ερασιτέχνης με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου στα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ. Αθηνών. Το καλοκαίρι του 2003 αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Αιγάλεω[1] και στις 3 Σεπτεμβρίου 2003 έκανε ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για το Κύπελλο Ελλάδας όπου αγωνίστηκε για 45΄, ενώ στις 5 Οκτωβρίου 2003 έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Προοδευτική, περνώντας στον αγώνα ως αλλαγή του Γιάννη Χλωρού στο 88΄.Όταν προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου το 2004, για να πάρει χρόνο συμμετοχής παραχωρήθηκε ως δανεικός στους Α.Π.Ο. Κερατσίνι και Α.Ο. Χαϊδαρίου, το 2005 και το 2006 αντίστοιχα. Επέστρεψε στην ομάδα του Αιγάλεω και αγωνίστηκε βασικός την περίοδο 2006-07 και το πρώτο μισό της επόμενης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων με τις καλές του εμφανίσεις.

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2008 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό,οι ιθύνοντες του οποίου είχαν παρακολουθήσει την αγωνιστική του πορεία. Δεν αγωνίστηκε αμέσως στους “πράσινους” καθώς παραχωρήθηκε στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού,όπου και αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2007-08, προτού το καλοκαίρι του 2008 ενταχθεί ξανά στο δυναμικό των “πρασίνων”. Υπήρξε η δεύτερη λύση για την επίθεση, καθώς έτυχε να έχει μπροστά του τον καταξιωμένο Τζιμπρίλ Σισέ και αργότερα τον Σεμπάστιαν Λέτο, που πήρε θέση επιθετικού, ωστόσο όποτε του δινόταν η ευκαιρία εντυπωσίαζε με την εκτελεστική του δεινότητα και για τον λόγο αυτό του έχει αποδοθεί από τον αθλητικό τύπο το παρατσούκλι «Πετρογκόλ».

Τον Δεκέμβριο του 2012 ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και αμέσως η ΑΕΚ κατάφερε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Έκανε το ντεμπούτο του με την “Ένωση” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στις 5 Ιανουαρίου 2013, εκτός έδρας αγώνα στον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1. Το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα το πέτυχε στις 12 Ιανουαρίου του ιδίου έτους, στα πλαίσια εντός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ξάνθη για το ελληνικό πρωτάθλημα.Στο τέλος της περιόδου, η ΑΕΚ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Πετρόπουλος έμεινε ελεύθερος.

Το καλοκαίρι του 2013 μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης  και το καλοκαίρι του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον ΟΦΗ, σύλλογο στον οποίο είχε αγωνιστεί ξανά (με τη μορφή δανεισμού τότε) και πριν από επτά χρόνια. Η δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Ηρακλείου διήρκεσε μόλις έξι μήνες, καθώς στις 29 Δεκεμβρίου έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μερικές ημέρες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2015, ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την ΑΕΛ Καλλονής, με τα χρώματα της οποίας είχε 11 συμμετοχές και δύο τέρματα μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου 2014-15, όταν και αποχώρησε.

Τον Αύγουστο του 2015 ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική Μπάρι, ενώ το επόμενο καλοκαίρι (2016) ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, επιστρέφοντας στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή στη Δόξα Δράμας  και τον Ιανουάριο του 2018 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Πλατανιά Χανιών. Τον Ιανουάριο του 2019 μεταγράφηκε στην Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ασπροπύργου και το καλοκαίρι του ίδιου έτους γύρισε στην πρώτη ομάδα με την οποία έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο, τον Α.Ο. Αιγάλεω.  Στα μισά της περιόδου 2019-20 αποχώρησε από τον Αιγαλεώτικο σύλλογο και τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments