Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους Live τώρα: Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους Live τώρα: Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους Live τώρα: Οι απεργιακές κινητοποιήσεις και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Δύσκολη μέρα είναι η σημερινή για όσους οδηγούς πρέπει να βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας. Θυμίζουμε ότι σήμερα είναι προγραμματισμένες κάποιες απεργιακές κινητοποιήσεις στην πρωτεύουσα με αποτέλεσμα κάποιοι δρόμοι να έχουν μείνει κλειστοί. Παράλληλα υπάρχουν και σήμερα οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στου δρόμους πέριξ του Εφετείου που συνεχίζεται η διαδικασία για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπεται η στάση-στάθμευση και σταδιακά από τις 5 τα ξημερώματα, η κυκλοφορία οχημάτων, στις παρακάτω οδούς πέριξ του Εφετείου Αθηνών:

  • Λουκάρεως: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στο ρεύμα της ανόδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Προβλήματα υπάρχουν στον Κηφισό, στην άνοδο από ΟΠΑΠ έως Φιλαδέλφεια και στο καθοδικό ρεύμα από Αχαρνών έως ΚΤΕΛ. Επίσης, η άνοδος της Λεωφόρου Κηφισίας από Πανόρμου έως και τη Φιλοθέη έχει καθυστερήσεις, όπως και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, στο ανοδικό ρεύμα από το ύψος του Χίλτον. Καθυστέρήσεις παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Χαμηλές ταχύτητες και στη Μεσογείων, από τη συμβολή της με την Κατεχάκη προς Αθήνα και στην Περιφερειακή Καρέα.

Δείτε live την κίνηση εδώ 

Αναλυτικά και όσα αναφέρει η τροχαία για την κίνηση στους δρόμους

  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος) – Από το Ψυχικό
  • Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
  • Βασ. Κωνσταντίνου, στο ρεύμα της ανόδου
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments