Lifestyle

Cardi B: Δημοσίευσε κατά λάθος γυμνή της φωτογραφία

Cardi B: Δημοσίευσε κατά λάθος γυμνή της φωτογραφία
Cardi B: Σάλος προκλήθηκε με τη γυμνή της φωτογραφία της Αμερικανίδας ράπερ.

Η Μπέλκαλις Μαρλένις Αλμάνζαρ, ευρέως γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Cardi B είναι Αμερικανίδα ράπερ και συνήθως προκαλεί με το αποκαλυπτικό και προκλητικό της στιλ.

Η πρόσφατα 28χροη ράπερ λοιπόν, πόσταρε στο Instagram Story μια γυμνή φωτογραφία της και μετά προσπάθησε να τη σβήσει. Η ίδια ωστόσο, κατάλαβε αμέσως το λάθος της και έκλεισε ακόμα και το κινητό της, μπας και αποτρέψει το κακό. Όμως, δεν αποτράπηκε και παρά το γεγονός ότι τη διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά, κάποιοι πρόλαβαν να τη δουν.

Η Cardi B γιόρταζε με έξαλλο τρόπο τα 28α γενέθλιά της μαζί με τον πρώην σύζυγό της, φροντίζοντας να ενημερώνει το κοινό της σχετικά, κάνοντας αλλεπάλληλες αναρτήσεις εικόνων και βίντεο στα social media. Πάντως, όταν ενεργοποίησε ξανά το τηλέφωνό της «όλοι είδαν όσα δεν έπρεπε να δουν. Τις μεγάλες θηλές μου», ανέφερε.

Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλια ακολούθων τους είπε πως «θήλαζα ένα παιδί για τρεις μήνες, είναι πολύ μεγάλες». «Κύριε, γιατί πρέπει να με κάνεις τόσο ανόητη;», αναρωτήθηκε στην ανάρτηση που έκανε. Δείτε το πώς σχολίασε η ίδια η Cari B όλα όσα έγιναν:

Πάντως, ενδεικτικά να αναφέρουμε πως τις τελευταίες ώρες η Αμερικανίδα ράπερ η οποία γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης από μητέρα από το Τρινιδάδ και πατέρα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και έγινε διάσημη στο Ίντερνετ μέσω του Instagram, αρχικά ως στρίπερ καθώς χρειαζόταν λεφτά για να ζήσει και έπειτα από την καριέρα της ως ράπερ, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής αλλά όχι μόνο για την ακατάλληλη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Θέμα συζήτησης έχει γίνει και ο τρόπος που επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της εν μέσω πανδημίας και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης για τον περιορισμό του κορωνοϊού, εξοργίζοντας τόσο τους φανς της όσο και τους χρήστες του Twitter αφού οι καλεσμένοι της δεν φορούσαν μάσκα ούτε τηρούσαν τις απαιτούμενες αποστάσεις. Πάντως, η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει κάθε φορά τη στιγμή που βρίσκεται το όνομά της στο επίκεντρο της συζήτησης τόσο μέσα σε μια παρέα όσο και στα σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης, αδιαφορώντας για τα πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments