Αθλητισμός

Φρανκ Μέισον Παναθηναϊκός: Φήμες για τον παίκτη των Μπακς

Φρανκ Μέισον Παναθηναϊκός: Φήμες για τον παίκτη των Μπακς
Φρανκ Μέισον Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός φέρεται να είναι μέσα στις λύσεις που εξετάζουν οι "πράσινοι".

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Παναθηναϊκό. Τα οικονομικά δεδομένα είναι στενότερα σε σχέση με άλλες εποχές, ενώ έγιναν και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Ο Γιώργος Βόβορας ήταν αυτός που πήρε τελικά την ευκαιρία να κοουτσάρει τον σύλλογο μετά την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο. Οι “πράσινοι” έχουν δείξει κάποια προβλήματα στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Το μεγαλύτερο εντωπίζεται στη θέση “1” καθώς εκεί υπάρχει μόνο ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Μια επιλογή για αυτή τη θέση θα ήταν ο Χάουαρτ Σαν Ρος που αγωνίστηκε στον άσσο στην ΑΕΚ, αλλά το πείραμα στον Παναθηναϊκό δεν πέτυχε. Οι “πράσινοι” δεν έχουν πολλές επιλογές καθώς δεν μπορούν να αποκτήσουν κάποιον αθλητή που έχει παίξει στην ευρωλίγκα και αυτό γιατί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αυτό αναγκάζεις τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στη λίστα και ο Φρανκ Μέισον

Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλοί καλαθοσφαιριστές που τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους στο NBA. Αυτό σημαίνει γιατί ολοκληρώνονται τα παιχνίδια της G League, ενώ πολλοί έχουν υπογράψει συμβόλαια μικρής διάρκειας  με ομάδες της κορυφαίας λίγκας του κόσμου. Αυτοί οι αθλητές έχουν πολλές πιθανότητες να έρθουν στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός έχει τα ραντάρ του ανοιχτά.

Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τον Παναθηναϊκό νωρίτερα, ήταν αυτό του Φρανκ Μέισον. O 26χρονος πλέι μέικερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς. Με τα «ελάφια» είχε σε 9 αγώνες μ.ό. 6,9 πόντους και 3,2 ασίστ. Με τη θυγατρική ομάδα των Μπακς όμως στη G League, ήταν εξαιρετικός, έχοντας μ.ό. 26,4 πόντους και 5 ασίστ. Ήταν μάλιστα ο MVP της φετινής G League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε βρεθεί στην επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες όταν είχε αποθεώσει με τα λόγια του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τότε είχε πει ότι ο Greak Freak είναι ο πιο ταπινός σούπερ σταρ που έχει γνωρίσει. “Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο ταπεινός σούπερσταρ που έχω συναναστραφεί”, είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments