Αθλητισμός

Πήγε στο Κορωπί σήμερα ο Αλαφούζος

Πήγε στο Κορωπί σήμερα ο Αλαφούζος
Γιάννης Αλαφούζος: Βρέθηκε στο Κορωπί σήμερα και ζήτησε από τους παίκτες νίκη στο Ηράκλειο.

Το κακό ξεκίνημα της ομάδας έχει προβληματίσει τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού που βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί για να «ξυπνήσει» τους παίκτες. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στο Κορωπί.

Σύμφωνα με το sdna.gr, o ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους παίκτες για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, στάθηκε στις ευθύνες και των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Παναθηναϊκός μετά τους πρώτους τρεις αγώνες και τους ζήτησε τη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά τους ανέφερε:

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Έχουμε κάνει λάθη όλοι μας. Έχετε και εσείς ευθύνες. Για παράδειγμα στον αγώνα με τη Λάρισα δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν τον σούπερ προπονητή για να πάρουμε τη νίκη. Την Κυριακή θα πάμε στο Ηράκλειο για τη νίκη. Από τη Δευτέρα θα έχουμε νέο προπονητή και πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε το κλίμα και από εδώ και στο εξής θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Την ίδια στιγμή η ομάδα διέκοψε την συνεργασία με τον Τσάβι Ρόκα

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα Παρασκευή (16 Οκτωβρίου) και το «διαζύγιο» με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα.

Όπως συνέβη και με την απόλυση του Πογιάτος την περασμένη Δευτέρα, έτσι και σήμερα το «διαζύγιο» στον Ρόκα γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος πήγε στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και ανακοίνωσε προσωπικά στον ίδιο τον Ισπανό την απόφαση της διοίκησης. svg%3E

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» για τον Τσάβι Ρόκα έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τσάβι Ρόκα, έως σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ

Έτσι, πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, δίνοντας προτεραιότητα στην αγορά της κεντρικής Ευρώπης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, στα υπόψιν για τον «πράσινο» πάγκο είναι και ο Μάριο Μπράνκο. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι ένα όνομα που έχει τεθεί ήδη.

Ο 45χρονος πλέον Πορτογάλος από τη στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΟΚ συνδέθηκε με τη Σπόρτινγκ και την Αλ Νασρ, αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα αν και δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση πως θα υπάρξει διάδοχος του Τσάβι Ρόκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments