Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram: Ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram: Ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram: Η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» μπήκε σε μια vintage μπανιέρα και πόζαρε ολόγυμνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και YouTuber, διαθέτει ένα από τα δυνατά Instagram accounts στην ελληνική σόουμπιζ και για αυτό φροντίζει να διατηρεί την επαφή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities των οποίων οι αναρτήσεις στο Instagram ενθουσιάζουν τους ιντερνετικούς ακολούθους τους, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Χριστίνα Μπόμπα και η Βάσω Λασκαράκη, είναι και το όνομα της όμορφης κοκκινομάλλας Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, η φωτογραφία που ανέβασε σχετικά πρόσφατα, καθώς συνηθίζει να κάνει πολλές δημοσιεύσεις, στο Instagram, ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μίνι απόδραση στην Παυλιανή στην Καρδίτσα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με φίλες της αλλά φρόντισε να δημοσιεύσει υπέροχες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, χωρίς αμφιβολία, η φωτογραφία της παρουσιάστριας που τα «έσπασε» είναι εκείνη όπου ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» μπήκε σε μια vintage μπανιέρα και πόζαρε ολόγυμνη κρατώντας ένα ακουστικό τηλεφώνου.

«1, 2, 1, 2… Δεν ακούγεστε… πάρτε το 0.. *όποιος δεν ξέρει πότε παίρναμε το μηδέν, που το πηγαίναμε, τι το κάναμε και γιατί, να πάει να πιει το γαλατάκι του…», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την ιδιαίτερα καλλιτεχνική φωτογραφία της ενώ εννοείται πως τα likes από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της έπεσαν… βροχή.

Πάντως, πέρα από τα likes, η ανάρτηση μάζεψε και πολλά σχόλια αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου έχει συνηθίσει στο να δέχεται τόσο τα θετικά μηνύματα όσο και τα αρνητικά. «Ο Θοδωρής (σσ. ο πρώην σύζυγός της)έχει την ίδια νοοτροπία με εμένα. Θέλει να δείξει την εναντίωσή του γενικά σε αυτά τα σχόλια. Έτσι είναι και στην καθημερινότητά του. Άλλωστε η εκτίμηση που έχω, πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από ανάλογες ενέργειες και συμπεριφορές», είχε εκφράσει συνέντευξη κατά το πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Να αναφέρουμε πως εκτός από το πολύ δυνατό προφίλ στο Instagram, τα πάει περίφημα και στο YouTube. Στις 3 Φεβρουαρίου 2017, δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube με το όνομα «Sissy Christidou». Το πρώτο της βίντεο «OMG! Είμαι καναλάρχισσα!» ανέβηκε στις 31 Αυγούστου 2017 και νέο βίντεο ανεβαίνει κάθε εβδομάδα ενώ το ύφος του καναλιού είναι κυρίως lifestyle.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments