Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Παρέμεινε στην κορυφή ο Άρης

Βαθμολογία Super League: Παρέμεινε στην κορυφή ο Άρης
Βαθμολογία Super League: Μετά τα αποτελέσματα και της Κυριακής ο Άρης παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της Κυριακής για την πέμπτη αγωνιστική της Super League. Η κορυφή δεν άλλαξε κάτοχο καθώς ο Άρης παρέμεινε στην πρώτη θέση μετά τη νίκη του επί του Απόλλων Σμύρνης με τέρμα του Μπρούνο Γκάμα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να επικρατήσουν του Ατρόμητου με 4-0.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την πέμπτη αγωνιστική ο Βόλος πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα μετατρέποντας το 1-0 των φιλοξενούμενων σε 2-1. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας πέτυχε ο νεοαποκτηθέντας Αμρ Ουάρντα. Τα παιχνίδια της Κυριακής ξεκίνησαν με το χορταστικό ματς της Κρήτης.

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε και τον Παναθηναϊκό που έψαχνε την πρώτη του νίκη στη σεζόν. Η Κρητική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές, αλλά ο Φρεντερίκο Μακέντα διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 94 λεπτό της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής της Super League

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Άρης – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 1-3

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

Η βαθμολογία έχει ως εξής:

Με… υπογραφή Μπαράλες ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε την ΑΕΛ

Σοβαρός, συγκροτημένος και με καθαρό μυαλό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ», με δύο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες κι ένα του Λουίς Φερνάντες (με τον Μούζεκ να μειώνει ενδιάμεσα) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, κατακτώντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και βελτιώνοντας τη βαθμολογική του θέση.

Η ομάδα της Αρκαδίας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας 62% κατοχή μπάλας. Η ΑΕΛ ωστόσο, ήταν εκείνη που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 11ο λεπτό με την προσπάθεια του Πινακά, που ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακή εκτίναξη κι απόκρουση στη γωνία του.

«Άγγιξαν» το διπλό οι Θεσσαλονικείς

Με γκολ του Μουργκ στο 89ο λεπτό ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 23ο λεπτό με τον Ασφαριφάρντ στη μοναδική τελική προσπάθειά τους σε όλο το παιχνίδι!

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ περιορίστηκε σε καθαρά παθητικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, έφτανε με άνεση στην περιοχή και δημιουργούσε ευκαιρίες με πιο μεγάλη αυτή του Τσόλακ στο 9ο λεπτό. Ωστόσο, στο 23ο λεπτό μια μαγική ασίστ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς και ένα εξαιρετικό τελείωμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ διαμόρφωσαν το 1-0, στη μοναδική τελική προσπάθεια των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments