Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θα τα δώσει όλα στο Ηράκλειο για να γυρίσει σελίδα

Παναθηναϊκός: Θα τα δώσει όλα στο Ηράκλειο για να γυρίσει σελίδα
Παναθηναϊκός: Αλλαγή της εικόνας του επιδιώκει το «τριφύλλι» αρχής γενομένης από το ματς με τον ΟΦΗ. Η άφιξη του νέου προπονητή έχει σηματοδοτήσει εγρήγορση στην ομάδα.

Άμεση αλλαγή στην εικόνα της ομάδας ζητάνε οι άνθρωποι του Πανθηναϊκού και ο στόχος έχει ήδη μπει για το ματς στο Ηράκλειο. Ο νέος προπονητής, Λάζλο Μπολόνι, αναμένεται στην Αθήνα σήμερα και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ωστόσο το στοίχημα έχει ήδη μπει και η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει αποτελέσματα ήδη από το σημερινό ματς, πριν δηλαδή αναλάβει καθήκοντα ο νέος προπονητής.

Άλλαξε προπονητή, αποχαιρέτησε τον τεχνικό διευθυντή, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να δει και με αποτελέσματα την επανεκκίνηση που έχει επιχειρηθεί τις τελευταίες ημέρες. Το μεσημέρι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (16:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στο Κορωπί

Χθες ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πήγε στο Κορωπί και μίλησε στους παίκτες για τη δική τους ευθύνη. Σύμφωνα με το sdna.gr, o ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους παίκτες για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, στάθηκε στις ευθύνες και των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Παναθηναϊκός μετά τους πρώτους τρεις αγώνες και τους ζήτησε τη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά τους ανέφερε:

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Έχουμε κάνει λάθη όλοι μας. Έχετε και εσείς ευθύνες. Για παράδειγμα στον αγώνα με τη Λάρισα δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν τον σούπερ προπονητή για να πάρουμε τη νίκη. Την Κυριακή θα πάμε στο Ηράκλειο για τη νίκη. Από τη Δευτέρα θα έχουμε νέο προπονητή και πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε το κλίμα και από εδώ και στο εξής θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, προτού παραδώσει τη σκυτάλη ο Λάζλο Μπόλονι, που αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση, ίσως και παρέα με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το σύστημα του Συλαϊδόπουλου

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το sporfm.gr, δεν έδειξε με σαφήνεια τα πλάνα του για την αναμέτρηση, καθώς έκανε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και διατάξεις στις τελευταίες προπονήσεις. Πιθανότερο είναι πάντως το 4-3-3, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Σένκεφελντ-Βέλεθ στόπερ, τους Σάντσες και Ζαγαρίτη σε ρόλο ακραίων μπακ και τριάδα στα χαφ τον Κουρμπέλη, τον Αλεξανδρόπουλο και τον Μπουζούκη. Για την επίθεση φαβορί είναι ο Μακέντα στην κορυφή με τους Αϊτόρ και Χατζηγιοβάνη στα άκρα.

Εκτός μάχης είναι οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης και ο ανέτοιμος Μαουρίσιο, ενώ για πρώτη φορά φέτος μπήκε στην αποστολή ο Καμπετσής.

Η αποστολή της ομάδας

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments