Lifestyle

Just The 2 Of Us: Η Ιωάννα Κουταλίδου ξεσπά για τη συμμετοχή της Ραχήλ Μακρή

Just The 2 Of Us: Η Ιωάννα Κουταλίδου ξεσπά για τη συμμετοχή της Ραχήλ Μακρή
Just The 2 Of Us: Και η Ιωάννα Κουταλίδου φαίνεται πως ήταν σε συζητήσεις προκειμένου να συμμετάσχει.

Τη συμμετοχή της πολιτικού και πρώην μέλος της βουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας Ραχήλ Μακρή σχολιάζει με ένα εκτενές και «πικραμένο» ποστ της η Ιωάννα Κουταλίδου.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Fame Story προέβη σε μια δημοσίευση στο Facebook της καθώς και η ίδια είχε μιλήσει, ανεπίσημα όπως αναφέρει, για μια θέση στο Just The 2 Of Us. «Αρχικά να σας ενημερώσω πως καμία σχέση με πολιτική τοποθέτηση δεν έχει η δήλωσή μου. Δεν ανήκω ούτε στο ένα πολιτικό στρατόπεδο ούτε στο άλλο και απλώς ενημερώνω και δηλώνω δημόσια την άποψή μου. Περίμενα να συνεχίσω τις συζητήσεις για τη συμμετοχή μου στο Just The 2 Of Us. Όμως σταμάτησαν πρόωρα και δεν προχώρησαν σε επίσημο επίπεδο με το OPEN BEYOND κανάλι που ανήκει στην οικογένεια του κου Ιβάν Σαββίδη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δυστυχώς διαπίστωσα με λύπη πως ενώ έχουμε δώσει οικογενειακώς πόνο, αίμα και χρήμα στην ομάδα της καρδιάς μας, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ο λαός του ΠΑΟΚ τον κράτησε ζωντανό και ενώ θα μπορούσα κάλλιστα να συμμετέχω, προτίμησαν να δώσουν θέση στον διαγωνισμό σε άτομα που βρίζουν εμάς (τον λαό του ΠΑΟΚ) αλλά και τον ιδιοκτήτη του καναλιού το οποίο την πληρώνει για τη συμμετοχή της…».

«Νιώθω απογοήτευση και για τα δύο αλλά κυρίως νιώθω αδικία απέναντι και σε εμένα αλλά και στην οικογένεια Σαββίδη που τη θέση μου δεν πήραν άτομα της ευρύτερης «οικογένειας« του κου Σαββίδη και δεν εννοώ τον ΠΑΟΚ αλλά όσους τον σέβονται κι αυτόν και το έργο του και όλα όσα έχει προσφέρει σε αυτό το κράτος οικονομικά και επιχειρηματικά… Δυστυχώς αυτό τρώει την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη χρόνια τώρα… Μόνο απογοήτευση…», εξέφρασε.

Αλλά κατέληξε στο εξής: «ΥΓ. Φυσικά και δεν είχα κλείσει ούτε ουδέποτε υπέγραψα όποιο συμβόλαιο, απλώς κάνω την αντιπαραβολή για να τονίσω ακριβώς το ότι ανθρώπους που στηρίζουν τον κο Σαββίδη και το έργο του παραγκωνίστηκαν για να προωθηθούν άνθρωποι που αποκαλούν εμένα και όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εγκληματική οργάνωση και βρίζουν τον καναλάρχη… Απαράδεκτη αντιμετώπιση για όποιον εκτιμά το έργο του κου Σαββίδη».

Ακολουθεί η ανάρτησή της από το Facebook:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments