Video

Ναταλία Γερμανού: Απάντησε στο σχόλιο της Μπάση για την ηλικία της

Ναταλία Γερμανού: Απάντησε στο σχόλιο της Μπάση για την ηλικία της
Ναταλία Γερμανού: Η παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Bachelor για την ηλικία της.

Η Έλενα Μπάση, βγήκε από το Bachelor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ναταλία Γερμανού, διά της πλαγία οδού. Ρωτήθηκε για την ηλικία της και αν είναι όντως 38 ετών, και η τραγοτυδίστρια απάντησε με έναν αλληγορικό τρόπο, μπλέκοντας από το πουθενά την Ναταλία Γερμανού. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι αυτή και η παρουσιάστρια ήταν συμμαθήτριες!

Συμμαθήτριες με την Ναταλία Γερμανού

«Είμαι και εγώ 38» αναφώνησε με χαμόγελο η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να απευθυνθεί προς την καλεσμένη της, «εγώ 38, εσύ 38, μήπως ήμασταν και συμμαθήτριες»!

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Μπάση απάντησε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω… Εγώ συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού! Μάλιστα! Και εκεί θα αποκαλύψω και την ηλικία μου. Συμμαθήτρια μου; Ναταλάκι μου; Γιατί ήμασταν συμμαθήτριες».

«Έχω πάρα πολύ χιούμορ! Αστείρευτο και απύθμενο θα έλεγα» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η τραγουδίστρια και πρώην διαγωνιζόμενη του Bachelor.

H Ναταλία Γερμανού κληθείσα να σχολιάσει τι κρύβεται στη δήλωση της Έλενας έγραψε με χιούμορ: «Είμαι 15 χρόνια πιο μικρή από όσα έλεγα. Ευχαριστώ Έλενα».

Η τραγουδίστρια που αποχώρησε από το «The Bachelor» στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή, μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που γίνονται για αυτό. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως κατά τη διάρκεια του The Bachelor δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή.

«Αυτό που θέλω να πω, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το Bachelor… Δε ξέρω τι περίμενε να δει ο κόσμος. Το Bachelor παίζει σε πολλές χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα στην Ελλάδα έγινε μια πάρα πολύ φιλότιμη προσπάθεια και πολύ καλή παραγωγή. Και επίσης δεν θεωρώ πως ευτέλιζε τη γυναίκα, όπως έχω ακούσει.

Ένιωσα πως είμαι στο σχολείο και προσπαθώ να διεκδικήσω τον ίδιο άντρα με μια συμμαθήτριά μου. Ο έρωτας είναι κάτι τόσο αγνό και ωραίο. Σαφώς δεν υπήρχε μέσα σεξουαλική επαφή και το γνωρίζουμε όλοι. Ήταν πιο ρομαντικό, πιο αυθεντικό».

Η ερώτηση της Μπάση στην Σταματίνα

Κάποια στιγμή η συζήτηση επικεντρώθηκε σε μία παρεξήγηση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τα κορίτσια του σπιτιού, η Έλενα Μπάση διέκοψε τη ροή της παρουσιάστριας με το ερώτημα: “Συγγνώμη Σταματίνα, θα αλλάξω λίγο συζήτηση αλλά δε με θυμάσαι;”, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αιφνιδιάζεται on air.

Από τα λεγόμενα της Έλενας Μπάση, προέκυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες συναντώνται αφού όπως είπε χαρακτηριστικά: “ Με θυμάσαι από το παρελθόν; Δύο φορές μου έχεις πάρει συνέντευξη” με την παρουσιάστρια να απαντά: “ Ναι καλέ και στο ALTER, το θυμάμαι!.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments