Διεθνή

Μπρίτζες λέμμφωμα: Τη σοκαριστική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός

Μπρίτζες λέμμφωμα: Τη σοκαριστική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός
Μπρίτζες λέμφωμα: Άσχημα είναι τα νέα για τον γνωστό ηθοποιό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Μια σοκαρίστικη είδηση έκανε γνωστή για τον εαυτό του ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στο Twitter, πάσχει από λέμφωμα και ξεκινάει άμεσα θεραπείες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Μάλιστα, ο διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει με θετική ενέργεια την περιπέτεια της υγείας του, ο 70χρονος ηθοποιός ξεκίνησε την ανάρτησή του με μια φράση του εμβληματικού χαρακτήρα «The Dude» από την ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι». «Όπως θα έλεγε ο Dude… Νέα σκ@@α ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί έχω μια σημαντική ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή» έγραψε ο Μπρίτζες.«Ξεκινάω θεραπεία και θα σας κρατάω ενήμερους για την ανάρρωσή μου».

Ο σπουδαίος ηθοποιός δηλώνει επίσης «ευγνώμων» για την αγάπη και τη στήριξη από συγγενείς και φίλους. «Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές σας. Και μια και σας έχω εδώ, παρακαλώ πηγαίνετε να ψηφίσετε. Γιατί σε αυτό είμαστε όλοι μαζί» καταλήγει ο Μπρίτζες.

Ποιος είναι ο Τζεφ Μπρίτζες

Ο Τζεφ Μπρίτζες γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1949 στο Λος Άντζελες. Προέρχεται από γνωστή οικογένεια υποκριτικής και έχει δουλέψει από παιδί με τον πατέρα του Λόιντ Μπρίτζες και τον αδερφό του Μπο στο τηλεοπτικό «Sea Hunt». Κάποιες από τις πιο γνωστές ταινίες του είναι: Η Τελευταία Παράσταση (The Last Picture Show, 1971), Η Μεγάλη Ληστεία της Μοντάνα (Thunderbolt and Lightfoot, 1974), Τρον (Tron, 1982) (και τη συνέχεια Tron: Legacy), Στάρμαν (Starman, 1984), Έρωτας Δίχως Αύριο (Against All Odds, 1984), Η Άκρη του Νήματος (Jagged Edge, 1985), Το Επόμενο Πρωινό (The Morning After, 1986), Σχέσεις Πάθους (The Fabulous Baker Boys), Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς (The Fisher King, 1991), Σχέση Ζωής (Fearless, 1993), Ο Καθρέφτης Έχει Δυο Πρόσωπα (The Mirror Has Two Faces, 1996), Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998), Η Αντιπρόεδρος (The Contender, 2000), Το Μεγάλο Φαβορί (Seabiscuit, 2003) και Iron Man, 2008.

Το 2010 κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Crazy Heart». Παίζει κιθάρα και έχει κυκλοφορήσει μουσικά άλμπουμ, ενώ είναι και ερασιτέχνης φωτογράφος με πολλές εκθέσεις φωτογραφίας. Μελετά τον Βουδισμό και είναι οπαδός του υπερβατικού διαλογισμού (Transcendental Meditation) όπως και ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments