Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Ψάχνει ενίσχυση στα μπακ ο Ίβιτς

ΑΕΚ μεταγραφές: Ψάχνει ενίσχυση στα μπακ ο Ίβιτς
ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Ίλια Ίβιτς αναζητά παίκτες για τα άκρα της άμυνας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες. Ωστόσο η σεζόν που έχει ξεκινήσει είναι ιδιαίτερη εξαιτίας του κορωνοϊού. Για πρώτη φορά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος απέχει μόλις δυο μήνες από αυτή του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό στους ανθρώπους που τρέχουν τα μεταγραφικά των ομάδων. Στην περίπτωση της ΑΕΚ αυτός είναι ο Ίλια Ίβιτς. Η Ένωση προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση του ρόστερ της ωστόσο ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει ανοιχτές τις κεραίες του για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να απασχολήσουν άμεσα ή και το επόμενο καλοκαίρι αν είναι παίκτες που τα συμβόλαια του ολοκληρώνονται το 2021. Βέβαια το βάρος του έχει πέσει τα άκρα της άμυνας. Αυτή τη στιγμή οι συγκριμένες θέσεις είναι ίσως οι μοναδικές που υστερεί η ομάδα παρά το γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες. Το πρόβλημα που εντοπίζεται είναι περισσότερο ποιοτικό.

Ψάχνει και για τα δυο άκρα ο Ίβιτς

Η πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ίβιτς κοιτάει αρχικά για την απόκτηση δεξιού μπακ. Στη συγκεκριμένη θέση βασική επιλογή θεωρείται ο Μπακάκης που είναι αυτή τη στιγμή τραυματίας, ενώ υπάρχει πάντα το ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Στο ρόστερ υπάρχει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που μπήκε στο ροτέισον και υπολογίζεται από τον Καρέρα. Η τρίτη επιλογή είναι ο Παουλίνιο που μπορεί να μπαίνει στον δεύτερο χρόνο του στην ΑΕΚ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τίποτα το εξαιρετικό. Το πλάνο είναι να έρθει ένας παίκτης που θα είναι ικανός στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Στην αντίπερα όχθη υπάρχει ο Εμάνουελ Ινσούα που αποκτήθηκε για να γίνει η πρώτη επιλογή στο αριστερό άκρο. Είναι ένα αμυντικό μπακ που ξεχωρίζει περισσότερο για την σκληράδα του. Αμυντικά δεν τα έχει πάει τόσο άσχημα, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες και ποιοτικότερες επιλογές στην αγορά. Μαζί του είναι και ο Έντερ Λόπεζ. Ο Πορτογάλος έχει κάποιες επιθετικές αρετές, αλλά αμυντικά είναι αρκετά αφελής. Το πρόβλημα είναι ότι η ποιότητα του δεν είναι τέτοια που να υπερκαλύπτει την αμυντική του υστέρηση. Ωστόσο για να γίνουν κινήσεις θα πρέπει να αποχωρήσει πρώτα κάποιος και οι Λόπεζ – Παουλίνιο είναι το φαβορί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments