Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Βόλος: Τα έχωσε ο Λάζλο Μπόλονι στους παίκτες στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός Βόλος: Τα έχωσε ο Λάζλο Μπόλονι στους παίκτες στα αποδυτήρια
Παναθηναϊκός Βόλος: Οι «πράσινοι» έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στην Α' Εθνική.

Μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, στη χειρότερη εκκίνηση όλων των εποχών για τους «πράσινους», που αγνοούν τη νίκη έπειτα από πέντε αγώνες έχοντας σημειώσει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Είναι ολοφάνερο πως οι «πράσινοι» έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στην Α’ Εθνική, μετά και την ισοφάριση – σοκ από τον Βόλο στις καθυστερήσεις του αγώνα, που έφερε την… έκρηξη του Λάζλο Μπόλονι στα αποδυτήρια, εκτός από τον «εξάψαλμο» των αρχηγών.

Και όπως αναφέρει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα Sportday, ο Ρουμάνος τεχνικός τα… έχωσε χοντρά στους παίκτες του για την αδράνεια που έδειξαν σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο και οι φωνές του ακούγονταν… μέχρι έξω. Είναι χαρακτηριστικό δε πως οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έφυγαν από το γήπεδο μιάμιση ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

«Οι πρώτες μέρες είναι πολύ δύσκολες, λαμβάνω πληροφορίες από παντού. Όλοι με φωνάζουν μίστερ από εδώ μίστερ από εκεί, προσπάθησα να επικεντρωθώ στις τρεις προπονήσεις. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων οι παίκτες απάντησαν με μεγάλη όρεξη και σεβασμό και σε αυτά που είχαν ήδη ξεκινήσει και σε αυτά που θέλω εγώ. Στόχος μας να τα ταιριάξουμε όλα για να βρούμε την καλύτερη δομή για να προχωρήσουμε», είχε δηλώσει ο Μπόλονι  στη συνέντευξη που παραχώρησε σε συνδρομητικό κανάλι το μεσημέρι της Πέμπτης (22 Οκτωβρίου).

Και ο Ρουμάνος τεχνικός συνέχισε: «Θα σας πω τι αισθάνθηκα εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες. Όταν κοιτάζω γύρω μου και ακούω τα διαφορετικά συναισθήματα κι όταν βλέπω την οργάνωση σε όλες τις λεπτομέρειες κι εκτός του περιθωρίου της ομάδας, αλλά ακόμη και στο ξενοδοχείο που συναντώ διάφορους ανθρώπους, αποδεικνύεται η καλοσύνη της Ελλάδος και η κουλτούρα».

«Είναι κάτι που σέβομαι. Όλες οι ενδείξεις και όλη αυτή η κατάσταση με ωθεί στο να κάνω τα πράγματα έτσι όπως πρέπει. Αποτελεί επιταγή και αυτό θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε καταλήγοντας και αυτό που μένει είναι να δούμε αν αυτή η νέα κακή εμφάνιση θα αποτελέσει την αρχή για αλλαγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments