Αθλητισμός

Ντουκρουέ Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί στην αγγλική ομάδα ως σύμβουλος

Ντουκρουέ Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί στην αγγλική ομάδα ως σύμβουλος
Ντουκρουέ Νότιγχαμ Φόρεστ: Η αγγλική ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουί Ντουκρουέ, γιο της πριγκίπισσας Στεφανί. Η συνεργασία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε αφού ήταν κάτι που είχε γραφτεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό για την αγγλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως σημειώνει το fosonline.gr, ένα από τα σενάρια ήθελε τον 28χρονο να συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό. Για την ώρα ο Ντουκρουέ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αγγλική ομάδα που είναι στη 19η θέση της Championship αυτή τη στιγμή.

Η ανάρτηση της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Twitter

Τι who is who του Ντουκρουέ

Ο Ντουκρουέ έχει γεννηθεί το 1992, είναι γιος της πριγκίπισσας Στεφανί και κατείχε θέση στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μονακό. Ήταν αναπληρωτής αντιπρόεδρος και ήταν ένας από τους βασικούς συνεργάτες του πανίσχυρου Ντμίτρι Ριμπολόβλέφ, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της Μονακό.

Ακόμη είναι ανιψιός του Πρίγκηπα Αλβέρτου του ΙΙ και 15ος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου στο πριγκιπάτο του Μονακό. Επιπλέον, έχει σπουδάσει σε Γαλλία και ΗΠΑ και το αντικείμενο του είναι το Sports Management. Στη Μονακό είχε δουλέψει και ως σκάουτ και στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει τον ρόλο του συμβούλου σε διεθνή θέματα.

Τη διετή συμφωνία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram

View this post on Instagram

It is a great pleasure for me to announce that I’m joining officially @officialnffc 🔴 ! I’m glad to join such historical club, I’m ready for this new challenge ! Let’s go Reds ! COYR ! #nffc —————————————— C’est avec un immense plaisir que je vous annonce mon arrivée à @officialnffc 🔴 ! Je suis très heureux de rejoindre ce club historique, je suis prêt pour relever ce nouveau défi ! Let’s go Reds ! COYR ! #nffc ———————————— @officialnffc のことを皆さんにお知らせできることを大変うれしく思います🔴! この歴史的なクラブに加われることは私にとって最高なことです。 私はこの偉大なクラブの歴史に刻まれていく、この新たな挑戦に挑んでいきます。

A post shared by Louis Ducruet (@louisducruet) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments