Ελλάδα

Είναι κοντά η Ελληνική Αστυνομία – Εκεί κρύβεται ο Παππάς της Χρυσής Αυγής

Είναι κοντά η Ελληνική Αστυνομία – Εκεί κρύβεται ο Παππάς της Χρυσής Αυγής
Παππάς έρευνες: Ο καταζητούμενος πλέον διευθυντής της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης παραμένει άφαντος. Ωστόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε αισιόδοξος για την σύλληψή του.

Συνεχίζει να παραμένει άφαντος ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης Χρήστος Παπάς, γεγονός που έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα τόσο την Ελληνική Αστυνομία, όσο και την πολιτική της ηγεσία. Οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διαφύγει κανείς από τους χρυσαυγίτες, διαψεύστηκαν πολύ γρήγορα. Οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης έχουν ανέβει με την αντιπολίτευση να κατηγορεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και να του αποδίδει ευθύνες για αυτήν την εξέλιξη.

Το γεγονός ότι ο Παππάς παραμένει άφαντος, έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα και την εισαγγελέα της Δίκης, Αδαμαντίας Οικονόμου, που είχε προτείνει αναστολή για όλους τους χρυσαυγίτες, με το επιχείρημα ότι δεν θα την παραβίαζαν. Ο Χρήστος Παππάς είχε ήδη παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ωστόσο ο «Βηματοδότης» δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση αφού σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του πολίτη, οι Αρχές είναι στα ίχνη του.

«Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι άραγε ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, ο οποίος διά του συνηγόρου του μετέδωσε ότι δεν προτίθεται να παραδοθεί, ούτε να εκτίσει την ποινή των 13 χρόνων που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο πριν επανακριθεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό. Ρωτήσαμε τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη πώς έχασαν τον αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής και αν έχουν καμία ιδέα πού μπορεί να βρίσκεται, γιατί φήμες τον έφεραν να έχει διαφύγει εκτός συνόρων.

Απέφυγε το πρώτο ερώτημα αλλά δήλωσε με βεβαιότητα ότι «θα τον βρούμε και σύντομα μάλιστα», για να συνεχίσει ότι «εδώ είναι, κρύβεται κάπου, θα τον εντοπίσουμε γρήγορα, είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του». Οσο για την επίθεση που δέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρυσοχοΐδης μας απάντησε ότι «αυτοί έκαναν 16 μήνες να βρουν τον Σώρρα, εμείς θα έχουμε τον Παππά τις επόμενες μέρες» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις στο θέμα της σύλληψης του Χρήστου Παππά. Σημειώνεται ότι όλη η διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής πλην του υπαρχηγού της έχει οδηγηθεί στις φυλακές.E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments