Πολιτική

Νίκης Κεραμέως: Σε καραντίνα η υπουργός Παιδείας – Τεστ κορωνοϊού στη Βουλή

Νίκης Κεραμέως: Σε καραντίνα η υπουργός Παιδείας – Τεστ κορωνοϊού στη Βουλή
Νίκης Κεραμέως: Την είδηση πως έχει κορωνοϊό έκανε γνωστή η ίδια η υπουργός μέσω μηνύματός της στο Twitter, λέγοντας πως είναι ασυμπτωματική και παραμένει σε απομόνωση, ενώ θετικός στον ιό είναι και ο σύζυγός της.

Έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών της υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως στη Βουλή. Ήδη διενεργούνται rapid test σε επαφές της εντός του Κοινοβουλίου και όσα πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα ήταν αρνητικά. Σήμερα, Τρίτη διενεργήθηκε επίσης απολύμανση σε χώρους του Μεγάρου της ΒτΕ (αίθουσα Ολομέλειας, περιστύλιο, κοινόχρηστοι χώροι του ισογείου, σε γραφεία του 2ου ορόφου κ.α.).

Σημειώνεται πως η κυρία Κεραμέως βρέθηκε στη Βουλή τη Δευτέρα, μίλησε για λίγα λεπτά ενώ δίπλα της, με ένα κάθισμα κενό, καθόντουσαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος. Την είδηση πως έχει κορωνοϊό έκανε γνωστή η ίδια η υπουργός μέσω μηνύματός της στο Twitter, λέγοντας πως είναι ασυμπτωματική και παραμένει σε απομόνωση, ενώ θετικός στον ιό είναι και ο σύζυγός της.

Όπως έγραψε:

«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

Νωρίτερα ο Μαργαρίτης Σχοινάς ανακοίνωσε πως είναι και αυτός θετικός στον ιό

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο κ. Σχοινάς έκανε γνωστό ότι είναι θετικός στον ιό μέσω ανάρτησης στο Twitter. Στην ανάρτησή του σημειώνει ότι έκανε τακτικό τεστ πριν να πάει στο Κολέγιο και βγήκε θετικό. Από τότε και μετά έχει μπει σε καραντίνα.

Δείτε την ανάρτηση του Μαργαρίτη Σχοινά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments