Αθλητισμός

Λιβάγια ΑΕΚ: Ο Ίβιτς ψάχνει αντικαταστάτες σε περίπτωση που αποχωρήσει

Λιβάγια ΑΕΚ: Ο Ίβιτς ψάχνει αντικαταστάτες σε περίπτωση που αποχωρήσει
Λιβάγια ΑΕΚ: Η Ένωση δεν αφήνει στην τύχη την περίπτωση του αντικαταστάτη του Κροάτη επιθετικού, αν αυτός δεν παραμείνει στην ομάδα.

«Πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν» στην ΑΕΚ. Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει να κάνει τα «ψαξίματά» του σε περίπτωση που ο Μάρκο Λιβάγια δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρεται η εφημερίδα Sportday.

Σύμφωνα με την καθημερινή αθλητική εφημερίδα, «Ο Ίβιτς «χτενίζει» την αγορά, κάνει σκάουτινγκ σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης και ήδη έχει ξεχωρίσει τρεις – τέσσερις περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα ακόμα και τον ερχόμενο Ιανουάριο, στην περίπτωση κατά την οποία υπάρξει αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Λιβάγια». Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Κροάτη φορ λήγει τον Ιούνιο του 2021, ενώ, σύμφωνα με το Transfermarkt, η αξία του αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αν η ΑΕΚ και ο παίκτης δεν έρθουν σε συμφωνία άμεσα, ίσως υπάρχει και η περίπτωση να δούμε τον Λιβάγια να αποχωρεί από την Ένωση τον Ιανουάριο, αν έχει κάποια καλή πρόταση. Η ΑΕΚ, αν δεν έχουν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο, θα είναι ανοιχτή σε μία τέτοια πρόταση για να μην τον χάσει χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της το προσεχές καλοκαίρι.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι το περιστατικό που συνέβη στο ματς με την Μπράγκα στην Πορτογαλία στη βαριά ήττα της Ένωσης, δεν φαίνεται να έχει συνέχεια. Σε εκείνο το ματς, ο Μάσιμο Καρέρα έκανε τον Λιβάγια αλλαγή στην αλλαγή, όμως σήμερα τον ξεκινάει κανονικά στο ματς με τη Λέστερ, την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου στο Europa League.

Ο Καρέρα φαίνεται να ξεκαθάρισε τι θέλει από τον παίκτη, ενώ δεν είχε κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ για την αλλαγή του Κροάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλει να ξαναδεί τον Λιβάγια να χάνει την μπάλα σε σημεία που η αντίπαλη ομάδα μπορεί να κλέψει την μπάλα και να βγει εύκολα σε αντεπίθεση. Αυτό συνέβη δύο φορές στην Πορτογαλία, με συνέπεια ο Ιταλός τεχνικός να βγει από τα ρούχα του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Λέστερ είναι η εξής: Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Λόπες, Σάχοβ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments