Αθλητισμός

Λαμία – Παναθηναϊκός: «Γκάζια» από τους οπαδούς στους παίκτες

Λαμία – Παναθηναϊκός: «Γκάζια» από τους οπαδούς στους παίκτες
Λαμία - Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» οπαδοί απαίτησαν τη νίκη στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού περίπεναν την αποστολή του «τριφυλλιού» στη Λαμία και ζήτησαν με επιτακτικό τρόπο τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Οι «πράσινοι» οπαδοί απαίτησαν τους τρεις βαθμούς αφού η ομάδα μετά από πέντε ματς δεν έχει κατορθώσει να πάρει νίκη, έχοντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Με τον Βιγιαφάνιες στην αποστολή το «τριφύλλι»

Ετοιμοπόλεμος και διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (που περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο), ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή των «πράσινων» για το σημερινό ματς με τη Λαμία.

Σε αυτή λοιπόν συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, σε αντίθεση με τους Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδη, Χατζηθεοδωρίδη (που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), τους Αγιούμπ και Μπουζούκη (που έκαναν θεραπεία), τον Μαυρομάτη (που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο) και τον Αντονίτο που παρέμεινε κλινήρης.

Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Γκρίνιες για τον Μολό

Δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα «μαύρα σύννεφα»για τον Λάζλο Μπόλονι στα «πράσινα» αποδυτήρια λόγω της επιλογής του Ρουμάνου τεχνικού να επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον Γιόαν Μολό, όπως προτίθεται να κάνει στο σημερινό ματς με τη Λαμία.

Το sportime.gr σε ρεπορτάζ του αναφέρει: «Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο Μπόλονι για τον Μολό και την παλαιότερη, μόλις δεκαπενθήμερη όμως, συνύπαρξη τους στη Μονακό, αυτή η απόφασή του για τον Γάλλο «στράβωσε» πολλούς. Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη Agent Greek, η επιλογή του να «ξεθάψει» τον Μολό ύστερα από έναν χρόνο περίπου απραξίας, δεν έχει χτυπήσει καθόλου, μα καθόλου καλά στα αποδυτήρια. Ειδικά σε σχέση με άλλους (πρώην) «κομμένους», αλλά και γιατί ο Μολό δεν δείχνει να μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την εμπιστοσύνη».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Φεντερίκο Μακέντα φαίνεται να μην παρουσιάζεται με καλή διάθεση όλες τις τελευταίες μέρες. «Πολλά είναι τα προβλήματα που μαζεύει στα αποδυτήρια του ο Παναθηναϊκός, με το τελευταίο να έχει να κάνει με τον Φεντερίκο Μακέντα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», το βράδυ του Σαββάτου, ο Ιταλός δεν έβγαλε κουβέντα. Η φωνή του δεν ακούστηκε στην όλη «συζήτηση». Κιχ, τίποτα. Ο Ιταλός, όπως τονίζει εδώ και καιρό ο «Ατζέντης», είναι αλλού. Από μια άποψη, θετικό είναι πως έχει νεύρα. Το επικίνδυνο θα είναι αν συνεχίσει – όπως συμβαίνει εσχάτως – να δείχνει σε διάφορες καταστάσεις απαθής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments