Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Πήρε το τρίποντο το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Πήρε το τρίποντο το Τριφύλλι
Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης: Με πέναλτι πήρε το τρίποντο το Τριφύλλι σημειώνοντας την δεύτερη συνεχή νίκη του.

Κατάφερε να πάρει το τρίποντο ο Πανθηναϊκός χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοσή του. Πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Τριφυλλιού με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο, που χαρακτήρισε την νίκη αυτή οξυγόνο για την ομάδα.

Το τριφύλλι κατάφερε να σκοράρει με τον Χατζηγιοβάνη στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά εν συνεχεία δεν μπόρεσε να απειλήσει και να “καθαρίσει” την αναμέτρηση. Στο τέλος μάλιστα αγχώθηκε για να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να κάνει τελικά το δύο στα δύο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Λισγάρα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Διούδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν το παιχνίδι με τις λιγότερες τελικές τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό έως τώρα. Σε ένα ματς όπου ο Μπόλονι είχε τη δυσκολία να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Κουρμπέλη, Σάντσες ενώ στη διάρκεια του αγώνα προέκυψαν δύο ακόμη αναγκαστικές αλλαγές με την αποχώρηση των Αλεξανδρόπουλου και Πούγγουρα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι με την ομάδα της Ριζούπολης έκανε ντεμπούτο με το τριφύλλι στο στήθος και ο 19χρονος αμυντικός Δημήτρης Καραγιάννης.

 

Ο προπονητής του Τριφυλλιού παραδέχθηκε την άσχημη εμφάνιση του Τριφυλλιού, αλλά επισήμανε και τον κακό αγωνιστικό χώρο, ως έναν από του λόγους για την εικόνα της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Μπόλονι

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται ποτέ με ευκολία, πιστεύω όμως πως σιγά σιγά όσον αφορά την νοοτροπία αλλάζουμε και γινόμαστε περισσότερο μαχητικοί και πιστεύω ότι μερικές φορές κερδίζεις ακόμα κι έτσι με 1-0 και μερικές φορές κερδίζεις εκτός έδρας με 2-0, αλλά με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να ανέβουμε, να αναπνεύσουμε λίγο οξυγόνο το οποίο μας λείπει».

Για τη νίκη χωρίς σπουδαία εμφάνιση: «Αυτό μας φέρνει την απόδειξη ότι στις δύο προηγούμενες εβδομάδες πηγαίναμε σωστά. Βέβαια, δεν ξεχνάω πως δεν είδαμε έναν ιδιαίτερα καλό αγώνα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποιότητα παιχνιδιού, όμως η πίεση, η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και οι δύο βασικοί που μας έλειπαν, χωρίς να ψάχνω για δικαιολογίες. Ελπίζω όμως ότι βήμα βήμα θα βελτιωθούμε κι από πλευράς νοοτροπίας, τεχνικής και τακτικής».

Για το αν αξίζουν συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Πριν από εκείνους θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ακαδημίας που κάνουν μια δουλειά που μας γεμίζει ελπίδα. Πιστεύω όμως πως και αυτοί οι παίκτες βρίσκονται ακόμα στην περίοδο της μετ’ εξέλιξης. Σε αυτή την μετ’ εξέλιξη θα ήθελα κι εγώ να επέμβω, γιατί σε αυτούς τους τέσσερις που είδατε είδα κάποιες ελλείψεις».

Για το τι εννοούσε με την ατάκα του για τους νέους: «Να καθορίσω τα διάφορα θέματα, όπως την τακτική και γενικά αρχίζοντας να γνωρίζω σιγά σιγά τους παίκτες. Περιμένω τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ώστε να σταματήσει λίγο το πρωτάθλημα και τότε ο στόχος μου είναι να μπορέσω να ελέγξω τους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά σημειώνω πως απ’ ότι έμαθα οι αγώνες της δεύτερης εθνικής σταματάνε κι εμείς θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα. Δεν θα σας πω άλλα πράγματα γιατί τότε η διοίκηση δεν θα με έχει πια ανάγκη, θα με διώξει!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments