Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Σκασμένοι οι παίκτες των πρωταθλητών

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Σκασμένοι οι παίκτες των πρωταθλητών
Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ήταν σκασμένοι μετά το ματς στην Αγγλία καθώς πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν κάτι καλύτερο.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στους ομίλους του Champions League γνώριζε ότι τα παιχνίδια κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δύσκολα και ειδικότερα αυτό στην Αγγλία. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι δεν αφήνει κανένα παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ για το ματς με τη Σίτι γνωρίζοντας ότι θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Μαρτίνς πάλεψαν, τελικά παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Βρετανικής ομάδας.

Οι Πειραιώτες, με τις αλλαγές που έκανε ο Πέντρο Μαρτίνς, έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος του ματς και με τη λήξη του ήταν σκασμένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό φάνηκε στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, αφού ήθελαν και το έδειξαν πως ήθελαν κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μαρτίνς δήλωσε ότι η ομάδα του σεβάστηκε υπερβολικά τη Σίτι.

«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε άσχημα. Ξεκινήσαμε φοβισμένοι, σεβαστήκαμε υπερβολικά τη Σίτι. Δεν κυνηγήσαμε μπαλιές στις ουδέτερες ζώνες. Κάναμε μόνο ένα φάουλ, στο τελευταίο λεπτό. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν Ολυμπιακός. Βρήκαμε την ταυτότητά μας. Η επιθετικότητά μας έλειπε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, ήμασταν πιο κοντά στο 1-1 από το 2-0. Όταν έγινε το 2-0 όλα τελείωσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, το ποσοστό κατοχής, το 46%, τα λέει όλα» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για το «χαμένο» πρώτο 45λεπτο:

«Το κάθε ματς έχει τη δική του εξήγηση. Σήμερα ήταν ο υπερβολικός σεβασμός στον αντίπαλο. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Περιμέναμε τον αντίπαλο και του δώσαμε ευκαιρίες, παρότι δεν το συνηθίζουμε. Η διαφορά στα δύο ημίχρονα είχε να κάνει με το πνευματικό κομμάτι κι όχι με το σωματικό».

Όσο για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα από τη Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων; «Μπορούμε να το κάνουμε, αρκεί να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου. Είμαι στεναχωρημένος για την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Ναι, θα έχουμε προϋποθέσεις για καλύτερο αποτέλεσμα αν δείξουμε την εικόνα του δεύτερου 45λέπτου».

Έρχεται το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να αποφευχθεί ένα (μακρινό και κουραστικό) ταξίδι μετά τον αγώνα. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο επί Μαρτίνς στους «ερυθρόλευκους». Τώρα οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και η επιστροφή έχει ένα σερί από δυνατά ματς.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21/11), ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Σίτι στο Καραϊσκάκη (25/11), στη συνέχεια ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη (28/11) και μετά υπάρχει ο εκτός έδρας αγώνας με τη Μαρσέιγ (1/12) που με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα θεωρείται το πιο κρίσιμο για την εξασφάλιση της 3ης θέσης στον όμιλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments