Αθλητισμός

Μιχαηλίδης ΠΑΟΚ: Τι θα κάνει ο Γκαρσία με τον νεαρό στόπερ

Μιχαηλίδης ΠΑΟΚ: Τι θα κάνει ο Γκαρσία με τον νεαρό στόπερ
Μιχαηλίδης ΠΑΟΚ: Ένα από τα ζητήματα που έχει να λύσει ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι η αξιοποίηση του ταλαντούχου αμυντικού.

Η εποχή Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ έχει φέρει ήδη αλλαγές, ενώ θυμίζουμε ότι ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε με νίκη στο Αγρίνιο. Η εφημερίδα Sportday σχολιάζει το πλάνο του Γκαρσία για την άμυνα της ομάδας της Τούμπας και επισημαίνει ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός χρειάζεται να βρει τρόπο να αξιοποιήσει τον Γιάννη Μιχαηλίδη που φαίνεται να μη χωράει στη δυάδα των βασικών στόπερ.

«Η πρεμιέρα του Πάμπλο στο Αγρίνιο σηματοδότησε και την αλλαγή του σχήματος με δύο στόπερ στην ευθεία. Το δίδυμο των Κρέσπο και Βαρέλα θα επανασυσταθεί, οπότε γεννάται το εύλογο ερώτημα τι θα γίνει με τον Μιχαηλίδη. Ο Γκαρσία είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον Γιάννη. Πώς θα τον διαχειριστεί από δω και πέρα; Θα τον δουλέψει για να τον χρίσει αριστερό στόπερ σε δίδυμο ή θα τον αφήσει ως τέταρτη επιλογή; Μόνο ο Γκαρσία ξέρει την απάντηση», γράφει χαρακτηριστικά η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Τρομερό βίντεο παρουσίασης του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ

Κυρίες και κύριοι, Europa League, αυτός είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Μ’ αυτό τον τίτλο ο ΠΑΟΚ μέσω του PAOK TV παρουσιάζει τον Ουρουγουανό τεχνικό. Και ο ίδιος τον εαυτό του.

Εξιστορώντας την πορεία του από τα 20 του χρόνια που άφησε την πατρίδα του, μέχρι τη στιγμή που του έμεινε (και έχει επαναλάβει πολλές φορές) κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τις στιγμές που έζησε με την αγάπη του κόσμου, μέχρι τα σημερινά του θέλω, ως νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Κυρίες και κύριοι, ο Πάμπλο Γκαρσία…

«Ήρθα από την άλλη άκρη του κόσμου. Έφυγα από το χωριό μου πολύ νέος, 20 χρονών. Το μοναδικό όνειρο που είχα ήταν να γίνω ένας από τους καλύτερους στη θέση μου. Όταν έφτασαν στην Τούμπα, ένας φίλαθλος που μιλούσε Ισπανικά μου είπε: «Έχεις τα μάτια του ΠΑΟΚ». Φόρεσα τη φανέλα της ομάδας με μεγάλη υπερηφάνεια. Οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν θερμά, σαν να ήμουν παίκτης που είχε γεννηθεί στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Με βοήθησαν πάντα. Τώρα βρίσκομαι σε άλλη θέση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περίμενα αυτή την ευκαιρία. Θέλω έναν ΠΑΟΚ με πάθος και δύναμη. Να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Με επιθετικό ποδόσφαιρο. Με πολλές θυσίες και δύναμη. Τώρα ξεκινάω. Είμαι ο Πάμπλο Γκαρσία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments