Αθλητισμός

ΑΕΚ ρόστερ: Τι γίνεται με τα συμβόλαια Ολιβέιρα και Λιβάγια

ΑΕΚ ρόστερ: Τι γίνεται με τα συμβόλαια Ολιβέιρα και Λιβάγια
ΑΕΚ ρόστερ: Τα τρία σενάρια για τον Πορτογάλο και και τον Κροάτη επιθετικό.

Ο Μάρκο Λιβάγια έκανε «όργια» χθες απέναντι στη Ζόρια στο ματς για τους ομίλους του Europa League. Από την άλλη ο Μάρκο Ολιβέιρα δεν ήταν στην αποστολή της ΑΕΚ. Και οι δύο παίκτες, όμως, συζητάνε για την ομάδα για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Η εφημερίδα Sportime παρουσιάζει τα τρία σενάρια για τους δύο επιθετικούς της Ένωσης. «Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για φυγή των Ολιβέιρα, Λιβάγια. Για την ακρίβεια, για μη ανανέωση. Τουλάχιστον με τους όρους που αμφότεροι αξίωσαν. Οπότε, τρία τα σενάρια. Πρώτον, πώληση άμεση, ακόμη και αποδέσμευση τον Ιανουάριο. Δεύτερον, ολοκλήρωση της σεζόν και αποχώρηση Πορτογάλου και Κροάτη το καλοκαίρι. Όχι ευκταίο, όχι – τη δεδομένη στιγμή – επιθυμητό, πιθανώς όμως χρήσιμο. Και εδώ κολλάει το τρίτο σενάριο, αυτό δηλαδή της αναπροσαρμογής, της αναθεώρησης. Όχι εκ μέρους του συλλόγου, αυτή δεν αλλάζει. Εκ μέρους των δύο ποδοσφαιριστών, η προσδοκία δηλαδή να «εξορθολογήσουν» τις απαιτήσεις τους. Δύσκολο, ως απίθανο, αλλά καταγράφεται ως σενάριο Έτσι κι αλλιώς, ο Ίβιτς, είναι ήδη έτοιμος, με επιλογές για κάθε σενάριο».

Όπως καταλαβαίνετε, αν ισχύουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, η Ένωση ετοιμάζεται για ένα σίριαλ με τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών που σίγουρα ο Μάσιμο Καρέρα θα ήθελε να τους έχει στην ομάδα του αφού του προσφέρουν πολλές λύσεις. Έστω, κι αν ο Λιβάγια είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, έστω κι αν ο Ολιβέιρα περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Αναβλήθηκε το ματς με τον Άρη λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Να σημειώσουμε ότι σήμερα η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι έξι μέλη της ομάδας της εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έτσι η αναμέτρηση με τον Άρη βρέθηκε σε κίνδυνο. Ως εκ τούτου, η Super League λίγες ώρες αργότερα έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της την αναβολή της αναμέτρησης. Η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε ότι βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή των αγώνων είναι η απαρέγκλιτη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Επιπλέον, έχουν ενημερωθεί για τα γεγονότα ο ΕΟΔΥ, αλλά και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων. Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 (αντί για 17:15)»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments