Ελλάδα

Απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω καραντίνας: Έξοδος σαν… 15γουστος

Απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω καραντίνας: Έξοδος σαν… 15γουστος
Τι λένε τα στοιχεία της τροχαίας.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται από το πρωί σε όλη την Αττική, με τους οδηγούς να καλούνται να δείξουν ιώβεια υπομονή. Πολλοί τρέχουν να κάνουν τις τελευταίες αγορές πριν την αυριανή καραντίνα, ενώ κάποιοι σπεύδουν για τα χωριά τους, προκειμένου να περάσουν εκεί την περίοδο του εγκλεισμού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας, από χθες 67.000 οδηγοί έχουν εξέλθει του λεκανοπεδίου, από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών.

Είναι χαρακτηριστικά, ότι μόνο σήμερα και μέχρι τις 9 το πρωί, έχει καταγραφεί η έξοδος 12.500 οχημάτων, αριθμοί που θυμίζουν έξοδο 15γουστου!

Τα νούμερα αυτά είναι σημαντικά αυξημένα συγκριτικά με την προηγούμενη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, οπότε και καταγράφηκαν κάτι περισσότερο από 8.000 οχήματα. Δηλαδή μέσα σε τρεις ώρες, έχουν περάσει τα διόδια περισσότερα οχήματα από όσα σε μία ολόκληρη ημέρα, πριν από ακριβώς μία εβδομάδα.

Παρατηρώντας κανείς τον χάρτη με την κίνηση διαπιστώνει ότι όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αττικής έχουν κοκκινίσει. Ιδιαίτερα, μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή του Συντάγματος, όπου οι οδηγοί κινούνται αργά σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας έως και την αρχή της Συγγρού. Στο σημείο που βρίσκεται το Ζάππειο υπάρχει έντονη κίνηση, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην κάθοδο της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας από την περιοχή του Χίλτον μέχρι και το Σύνταγμα.

Με δυσκολία διεξάγεται η μετακίνηση και στην κάθοδο της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Αρδηττού, καθώς και στην Καλλιρόης. Ακόμη, ουρές χιλιομέτρων παρατηρούνται στη Λεωφόρο Κηφισού από το ύψος του Ρέντη μέχρι και τη Μεταμόρφωση. Στο “κόκκινο” είναι και οι Άγιοι Ανάργυροι, όπως και η Σταδίου και η Πανεπιστημίου. Τέλος, τα αυτοκίνητα κινούνται αργά και στην περιοχή του Μεταξουργείου και της Ομόνοιας, ενώ η Παναγή Τσαλδάρη στον Κεραμεικό έχει “μπλοκάρει”.

Εδώ μπορείτε να δείτε την κίνηση σε πραγματικό χρόνο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments