Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Ατρόμητος: Τα πλάνα Μπόλονι για το ματς στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός Ατρόμητος: Τα πλάνα Μπόλονι για το ματς στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός Ατρόμητος: Το νικηφόρο τους σερί θέλουν να συνεχίσουν οι «πράσινοι».

Σήμερα Σάββατο (7 Νοεμβρίου) ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο, στις 19.30 με την ελπίδα να δείξει, για μια ακόμα φορά, τον καλύτερό του εαυτό.

Με θετικό πρόσημο θέλει να κλείσει ο Παναθηναϊκός την πιο απαιτητική εβδομάδα για τη φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τις νίκες με Λαμία και Απόλλωνα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, πριν από τη νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Από εκεί και πέρα, ο Λάζλο Μπόλονι θα δουλέψει στο διάστημα της διακοπής για να μπορέσει να διορθώσει ορισμένα πράγματα στο «τριφύλλι».

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (6 Νοεμβρίου) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Μάλιστα, ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά επί των ημερών του στον «πράσινο» πάγκο και τους Βέλεθ, Χουάνκαρ οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι τραυματίες Πούγγουρας, Αγιούμπ, ο τιμωρημένος Μολό (έκανε και θεραπεία στη γάμπα) και οι ανέτοιμοι Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο (έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα). Αντίθετα, επιστρέφουν οι Κουρμπέλης και Σάντσες που εξέτισαν τις ποινές τους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής. Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε από τον Μπόλονι η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση.

Ποια θα είναι η σύνθεση του Παναθηναϊκού;

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Πιο αναλυτικά, στο αγωνιστικό σκέλος, ο Διούδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας τους Φακούντο, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Ζαγαρίτη μπροστά του. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κουρμπέλης και Μαουρίτσιο, με τον Σαβιέρα και τον Χατζηγιοβάνη στα πλάγια. Στην επίθεση θα είναι ο Καρλίτος και ο Μακέντα. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος και Καμπετσής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments